Sikter oss inn på Blink

Stjørdals-Blink gjester Strømmen Stadion. Kampstart mandag kl 18:00

Annonse:

Første tredjedel av OBOS-ligaen 2021 er ferdigspilt og de fleste spådommer om sesongen er et langt stykke fra å gå i oppfyllelse. Strømmen har etter en litt rufsete start spilt seg bedre og de gode periodene har blitt gradvis lenger. Siste laget tapte var mot Hamkam på Briskeby og siden har det blitt to seiere på hjemmebane (Åsane og Start) og tre uavgjorte ute på reise (Jerv, KFUM og Sogndal). Strømmenskuta har tidligere vært kjent for å krysse bedre enn den lenser, men med en ung og ambisiøs spillergruppe er målet å også prestere godt i medgang.

Spent hovedtrener

Nesselquist innrømmer at han er uvanlig spent før innspurten til sommerferien. Ingen forventet at de skulle ta med seg poeng hjem fra Sogndal, men hjemme på Strømmen begynner også pessimistene å få forventninger. Dessverre er Bjørkkjær og Chaib fortsatt ute, men Jahr, Dahlby og Mikalsen er alle tilgjengelige. Det er mange som har prestert godt og det er et vanskelig laguttak som venter, innrømmer hovedtreneren. 

K P
11 Åsane 13 16
12 Raufoss 13 15
13 Strømmen 13 13
14 Sandnes Ulf 13 13

Stjørdals-Blink

Trønderne kommer fra seier mot Grorud og har i likhet med Strømmen begynt å se mer konkurransedyktige ut. De har enda ikke tatt poeng på bortebane, men sist mot Bryne var de uheldige som ikke fikk noe betalt. Lillebo, som bøttet inn mål i fjor, har funnet nettmaskene fire ganger så langt i år, hvorav to på straffer i seieren mot Grorud. I en rekordjevn OBOS-liga vil trøndernes første borteseier kunne føre dem foran Strømmen på tabellen.

Alle kamper er viktige, men den neste er alltid viktigst - nå gjelder det å finstille siktet og fortsett å levere gode prestasjoner. Vi trenger støtte fra tribunen, så legg sommerkvelden til Strømmen Stadion og hjelp oss til nye høyder!

Kampstart mandag kl 18:00. 

Annonse fra Obos-ligaen: