Sjølstad i form

Nå venter Raufoss i et nytt spennende oppgjør i OBOS-ligaen

Annonse:

Martin André Sjølstad (20) har gjort hevd på venstresiden i forsvaret til Strømmen. Sjølstad kom fra Follo og spill i 3. divisjon før sesongen, men har ikke brukt langt tid på å tilpasse seg spill i OBOS-ligaen. Debuten kom i bortekampen mot Tromsø og etter flere gode innhopp har han nå startet de syv seneste kampene.  Lørdag venter Raufoss og vår nr. 22 gleder seg. Sjølstad spilte ikke bortekampen på Toten (1-1) og har veldig lyst til å få mer ut av oppgjøret på eget gress. Hjemme på Strømmen har vi jo til tider vært ganske bra, sier en fornøyd Martin på treningsfeltet. 

Åpnet målkontoen

Mot Øygarden ble den sedvanlige formasjonen (4-3-3) byttet ut med 3-5-2, rett og slett på grunn vær og føreforhold på Ågotnes. På stillingen 1-1 fikk Strømmen frispark i god posisjon og iherdig drilling på frispark etter trening, betalte seg. Når Sjølstad fikk prøve seg for første gang i år ble resultatet formidabelt. Se utfallet i videovinduet nedenfor.

Et flott mål og en god kamp ga Sjølstad en av midtbaneplassene på rundens lag i runde 21. Det er ikke lenge siden han fikk den samme utmerkelsen for i runde 18 (1-1 mot Ranheim) ble han også valgt ut til å være en av de 11 på det prestisjefulle rundelaget.

Hasan = Kruttrøyk

I runde 21 var ikke Sjølstad den eneste strømmenspilleren på rundens lag. For etter kampen luktet det svidd av fotballstøvlene til Hasan Kurucay også. Den bunnsolide stopperen svidde av mye krutt når det bare var minutter igjen av oppgjøret på Ågotnes. Se det vanvittige forsøket i videovinduet nedenfor.

Dette er ikke første gang Kurucay får oppmerksomhet etter å ha fyrt av et frispark fra en tilsynelatende håpløs posisjon. Se hva han gjorde i Florø forrige sesong i videovinduet nedenfor.


NTB og rundens lag

NTB har livereportere til stede på alle kampene i OBOS-ligaen. Etter hver kamp setter NTB prestasjonsbaserte karakterer fra 1 til 10 på fotballspillere som har spilt mer enn 30 minutter, der 10 er beste karakter. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: