Skuffelse på Jessheim

Tap 0-3 mot Kåffa

Annonse:

Det blir en neglebitende avslutning på årets sesong.  På grunn av kravene om lysstyrke måtte siste hjemmekamp spilles på Jessheim Stadion. 

Jevnspilt i første

Strømmen hadde et marginalt overtak i de første 45 minuttene, selv om begge lagene kunne ha skåret både én og to ganger. Det var dermed Ikke noe å si på at det var balanse halvveis.

Motgangen starter etter pause

KFUM tar nå initiativet i kampen, men det er Strømmen får den første store muligheten. Øystein Vestvatn er nære, men en langstrukket keeper får avverget avslutningen. Med 15 minutter igjen å spille, ser alt lyst ut. Notodden ligger under på Intility og Strømmen harspilt seg inn igjen i kampen. 0-1 kommer etter fint spill fra Kåffa og reprisen viser at det ikke var offside. Larsen sitt mål blir derfor stående.

Vondt blir til værre

0-2 blir det når Norheim er uheldig og sklir. Midtstopperen må deretter se at Moula skårer, alene mot Sætra. Slike mål er leie å få i mot, men i neste situasjon blir det brådypt. Norheim er litt for tøff i en duell og må se det røde kortet. Med 10 mann blir det vanskelig og Moula klarer etterhvert også å skåre Kåfda sitt tredje. Kampen ender med 0-3, og like etter kampslutt blir Notodden idømt straffespark. 2-2 på Intility betyr at Strømmen må ta alle  poengene i Sandnes, for å være helt sikre på videre spill på dette nivået.

Annonse fra Obos-ligaen: