Skuffende tap mot Nest

Strilene fra Ågotnes skårer kampens to eneste mål

Strømmen hadde bare tapt én av åtte hjemmekamper siden det motsatte møtet mot Nest-Sotra, 2. juni. Det ble ikke en reprise av 0-4 mot Tromsdalen, men etter kampen var det særdeles skuffede spillere og tilskuere som tuslet hjemover. At det ikke skal mer til, for å vinne på Strømmen stadion, er det som kjennes tyngst.

På, fra start

Greyhounds er fornøyd med en god førsteomgang

Første omgang ble et eldorado av målsjanser. Hjemmelaget startet glimrende og produserte muligheter på rekke og rad. Både Sellin, Gussiås og Vestvatn ergrer seg nok over sine missede forsøk.  Nest-Sotra hadde mer enn nok med å bare forsvare seg, men de ventet tålmodig og ridde stormen av. For uten nettkjenning kommer gjerne de negative tankene snikende, og etterhvert også den første Nest-sjansen. Mål ble det ikke, da dommeren annulerer for holding i trøya. Gjestene produserer deretter flere gode muligheter, men så tar Strømmen på nytt over initiativet i kampen. Ingen av lagene maktet derimot å få ballen i nota og kampen forblir målløs resten av omgangen.

Beviset på at Strømmen G14 er kretsmestere

Medaljer til G14

I pausen på Strømmen Stadion fikk spillerne på G14-laget sine bevis på at de er kretsmestere. Flotte gullmedaljer med NFF-logo ble godt tatt imot, på indre bane.

Det vil seg ikke

Nest-Sotra tar ledelsen på det som i utgangspunktet er en ikke-sjanse. Et innlegg blokkeres ikke, og foran eget mål roter en det litt til for seg selv.  Aas er aggresiv og heldig når han gjør 0-1. Etter målet går rullegardinen noen centimeter ned og gjestene får bedre arbeidsbetingelser. Det går da heller ikke mer enn 10 minutter fra første mål til Nest-Sotra dobler ledelsen. Petersson får en enkel oppgave etter godt forarbeid av Svendsen, 0-2.

Nå hadde "bajas"-laget fra strilelandet gjort det de kom for å gjøre, kynisk og effektivt. Resten av kampen stanget Strømmen på et tettpakket forsvar og klarte bare å produsere nesten-sjanser. Dermed ender kampen med borteseier, og trøsten blir på nytt at Skeid ikke klarer å ta poeng.

Strømmen stilte med følgende lag: Sætra, Bjørkkjær, Jahr, Norheim, Grodås (Andresen 45), Blårud, Vestvatn, Kaland (Achrifi 74), Gussiås, Selling og Bransdal (Tvedte 61).