Solid seier mot Kisa

Lokaloppgjøret endte til slutt med 3-1 til Strømmen

Vi har vært gode på hjemmebane, noe også de besøkende fra litt lenger nord på Romerike fikk merke. Etter en liten periode med å ta og føle på hverandre tok Strømmen etterhvert initiativet i motvinden på Strømmen stadion. Like før halvtimen avslutter Lasse Nordås med en lang tå, etter at Sellin i forkant har gjort et godt forarbeid, 1-0.

(se målet til Lasse i videovinduet nedenfor)

Etter målet kjører hjemmelaget på for å doble ledelsen, men Ødemarksbakken henter frem en klasseavslutning etter en miss hos de grå. Når det så ut som at første omgang skulle ebbe ut til 1-1 utnytter Bjørlo en ditto miss hos gjestene, og Strømmen kunne gå til pause med 2-1.

(Se målet til Bjørlo i videovinduet nedenfor)

Tilnærmet vindstille etter pause

I andre omgang er det for alvor Strømmen som tar tak i kampen og nå har gjestene mer en nok med å forsvare seg. Like etter timen er spilt finne Bjørlo på nytt veien til nettmaskene.

(Se målet til Bjørlo i videovinduet nedenfor)

Med tyve minutter igjen avtar det klare overtaken, men gjestene fra Jessheim evner ikke å skape de store sjansene. Strømmen er likevel nærmere 4-1 og det blir egentlig aldri særlig spennende. Publikum stemmer frem Clement Buhake til dagens gråtass. Sisteskansen debuterte med en solid gjennomført kamp, men det var flere andre gråtasser på banen i dag. Torje Naustdal var sjef på midten og Morten Bjørlo var en konstant trussel - og scoret to mål. En viktig seier er et faktum når dommeren blåser av kampen etter 95 minutter, og 200 fornøyde supportere kunne rusle smilende hjem til lørdagskosen.

K P
9 HamKam 28 35
10 Ullensaker/Kisa 28 32
11 Strømmen 27 31
12 Stjørdals-Blink 27 31

Nå venter et par dager "ferie" for spillerne før Stjørdal-Blink kommer på besøk, førstkommende onsdag. Kampstart er kl 13:00 og da må laget nullstille og levere fra høyeste hylle på nytt. Vi gleder oss til forsettelsen på tidenes sesong i OBOS-ligaen. #rødgrå

PS! Visste du forresten at Strømmen sannsynligvis har OBOS-ligaens peneste drakt?