Solid seier mot Kisa

Lokaloppgjøret endte til slutt med 3-1 til Strømmen

Vi er gode på hjemmebane, noe også de besøkende fra litt lenger nord på Romerike fikk merke. Etter en liten periode med å ta og føle på hverandre tok Strømmen etterhvert initiativet i motvinden på Strømmen stadion. Like før halvtimen er spilt avslutter Lasse Nordås til 1-0, med en lang tå. Sellin stod for det gode forarbeidet.

(se målet til Lasse i videovinduet nedenfor)

Etter målet kjørte hjemmelaget på for å doble ledelsen, men Ødemarksbakken hentet frem en klasseavslutning, etter en miss hos de grå. Når det så ut som at første omgang skulle ebbe ut med mållikhet, utnyttet Bjørlo en ditto miss hos gjestene. Strømmen kunne dermed gå til pause med ledelse 2-1.

(Se målet til Bjørlo i videovinduet nedenfor)

Tilnærmet vindstille etter pause

I andre omgang var det for alvor Strømmen som tok tak i kampen og  gjestene hadde mer en nok med å forsvare seg. Like etter timen var spilt fant Bjørlo på nytt veien til nettmaskene.

(Se målet til Bjørlo i videovinduet nedenfor)

Etter 3-1 avtok det klare overtaket, men gjestene fra Jessheim evnet ikke å skape de store sjansene. Strømmen var faktisk nærmere å gjøre 4-1 og det blir egentlig aldri særlig spennende. Publikum stemte frem Clement Buhake til dagens gråtass. Sisteskansen debuterte med en solid gjennomført kamp, men det var også flere andre gråtasser på banen i dag. Torje Naustdal var sjef på midten og Morten Bjørlo var en konstant trussel - og scoret to mål. En viktig seier er sikret når dommeren blåser av kampen etter 95 minutter, og 200 fornøyde supportere kunne rusle smilende hjem til lørdagskosen.

K P
8 KFUM 30 39
9 HamKam 30 39
10 Strømmen 30 35
11 Jerv 30 35

Nå venter et par dager "ferie" for spillerne før Stjørdals-Blink kommer på besøk, førstkommende onsdag. Kampstart er kl 13:00 og da må laget nullstille og på nytt levere fra en av de øverste hyllene. Vi gleder oss til forsettelsen av tidenes sesong i OBOS-ligaen. #rødgrå

PS! Visste du forresten at Strømmen sannsynligvis har OBOS-ligaens peneste drakt?