Spillere for fremtiden

Unge rekrutter inn

Strømmen IF har signert to spillere på såkalt lærlingkontrakter (amatør med kontrakt). De to unge spillerne Benjamin Sundo (t.v i bilde) og Bessijan Kastrati (t.h i bilde) er begge to blitt tatt opp i A-lagsstallen for å bevise at de er gode nok til å bli OBOS-spillere på sikt.

Bessijan har vært i Strømmen en god stund og signerte i mai. Bessijan kom til oss fra Ullern og er her for å styrke rekruttlaget, samtidig som planen er å jobbe seg inn til en fast plass på A-laget. Angrepsspilleren har allerede klart å notere seg for tre scoringer på ni kamper.

Benjamin kom til Strømmen i forkant av 2018 sesongen som juniorspiller. Han kom hit som spiller for 2. laget til junior og har jobbet knallhardt i 1,5 år for å få denne muligheten. Midtstopperen har gjennom denne sesongen markert seg som en klar lederskikkelse både på junior interkrets og rekruttlaget, og har bevist at målrettet arbeid over tid lønner seg.

PS. Benjamin blir å finne i dagens A-tropp mot Notodden.