Spillere i avgang

Simen Berg Melby og Felix Anthonessen har forlatt Strømmen IF

Simen kom til Strømmen i 2015 som juniorspiller og ble tatt opp i A-stallen året 2017. Han fikk totalt 11 kamper for A-laget og står i tillegg med en rekke kamper for rekrutt- og juniorlaget. Simen har i alle år lagt ned en enorm innsats på trening og i kamp. Han har representert klubben på en eksemplarisk måte og vært lojal, ydmyk og hardtarbeidende hele veien. Det er derfor vemodig å ta farvel med en slik fantastisk gutt. Det var en gråtkvalt Simen som ga beskjed til resten av spillergruppa før trening tirsdag.

"Simen og jeg hadde en prat forrige uke pga interesse for han i fra lavere divisjoner. Kontrakten hans går ut etter denne sesongen, og derfor anbefalte jeg han til å takke ja til ett av disse tilbudene. Simen valgte selv etter litt betenkningstid, å gå tibake til Sørumsand for å spille med kamerater og ha mer tid til å bruke til andre ting. Jeg ønsker å takke Simen for alt han har gjort for Strømmen IF. Det er en voksen avgjørelse av en fantastisk gutt"  forteller Ole Martin

Felix Anthonessen fikk fire kamper for A-laget i 2017, men var ute med korsbåndsake hele 2018. Han har i vinter trent seg opp og forsøkt å komme seg tilbake, men etter dialog med klubben har han valgt å satse i en annen klubb.

"Felix har vært uheldig med skade det siste året og har dessverre ikke kommet fult tilbake enda. Etter dialog med trenerteamet, fant vi ut det var best for begge parter at han fortsetter opptreningen et annet sted, slik at han også finner tilbake gleden med fotball. Vi håper Felix finner en god klubb å fortsette karrieren sin, han er en god fotballspiller og en flott gutt. Vi ønsker han alt beste på veien videre" foreller Ole Martin.

Strømmen IF vil takke Simen og Felix for all innsats og ønske dem lykke til videre.