Lasse Bransdal

Spiss med målteft klar

Lasse Bransdal fra Oppsal har signert ut sesongen

Annonse:

Lasse Bransdal kommer opprinnelig fra Sandefjord og har de siste sesongene spilt for Ørn Horten og Oppsal. Den målfarlige 24-åringen har i alle år vært en notorisk målscorer på lavere nivå (2. og 3. divisjon) og har derfor hatt en lang reise for å komme til toppfotballen. Lasse står oppført med 56 scoringer på 86 kamper, på de siste tre sesongene han har spilt. Lasse beskrives som en god avslutter med bra smartness foran mål.

Ole Martin kan fortelle følgende om nysigneringen: -Lasse er en spiller jeg kjenner over flere år, først og fremst som motstander. Han har scoret altfor mange mål mot lag jeg har trent tidligere, og med utviklingen han har hatt de siste 18 månedene har han vært en spiller vi har vurdert helt siden vinter. Lasse har trent godt og har scoret mye mål de siste årene og vi er sikre på at han vil score mål i OBOS-ligaen også. Han har den medfødte egenskapen en goalgetter skal ha, nemlig å være på rett sted til rett tid.

 

Lasse har signert kontrakt med Strømmen IF ut 2019, og vi ønsker han velkommen og lykke til med resten av sesongen når han slutter seg til oss neste uke.

Annonse fra Obos-ligaen: