Status i Strømmen IF

Strømmen IF er i likhet med samfunnet for øvrig i en unntakstilstand som følge av Korona.

Dette er en svært krevende tid for oss alle. Fokuset vårt er rettet mot samfunnet sin felles dugnad for å begrense omfanget og konsekvensene av viruset.

Permitteringer

Det er ingen enkel beslutning å gå til det tiltak å permittere ansatte. Prosessen har likevel gitt oss en enda sterkere lagfølelse. Alle parter har vist forståelse for at klubben må sikre fortsatt drift og fremtidige arbeidsplasser. Derfor ønsker vi alle å bidra til at Strømmen IF kommer styrket tilbake.

Etter først å ha gjennomført drøftelsesmøter med de ansatte, ble det sendt ut permitteringsvarsler til spillere, trenere og administrasjon. Klubben beholder kun begrensede ressurser for å gjennomføre daglige gjøremål.

Stengt anlegg

Stadionanlegg og klubbhus er stengt og vi oppfordrer alle til å ikke ferdes på anlegget.