Sterk seier i årets siste bortekamp

Kampen ender 1-4 etter en sjansebonanza av de helt sjeldne

Annonse:

Det har gått lenge sidene lagene sist var i aksjon og det var kanskje derfor vi fikk se to lag som ikke tok store sjanser de første minuttene. Halvveis i omgangen fikk Renå en stor mulighet uten å lykkes, men det ble derimot starten på en ellevill forestilling. Overgangsmulighetene florerte og det var Strømmen som fikk både de fleste og største. Like før pause vant Sellin ballen og kom alene mot Jensen i åsaneburet. Dansken meide ned Sellin og dermed kunne Kurucay gjøre 0-1 på det påfølgende straffesparket.

(Se Kurucay score på straffe i videovinduet nedenfor)

Straffesparket ble det siste sparket før pause.

En rå andre omgang

Med den best mulige avslutningen på første omgang var det nok mange som forventet et defensivt og forsiktig strømmenlag etter hvilen. De fikk derimot se det stikk motsatte. De første tyve minuttene av andre omgang var det full fyr på alle sylindrene og et høytpressende bortelag skaper store problemer for Åsane. Målene lot seg heller ikke vente på. 

Først ute var Sellin, servert av venstrefoten til Nordås.

(Se Sellin doble ledelsen i videovinduet nedenfor)

Dernest var det Nordås selv sin tur. Naustdal hevdet i etterkant at skuddforsøket var en pasning, og vi tror selvsagt på den velkalkulerte unggutten.

(Se Nordås score på den flotte pasningen i videovinduet nedenfor)

Renå Olsen ville også være med på leken og gjorde det meste selv da han økte ledelsen til 0-4. 

(Se Renå Olsen score mål i videovinduet nedenfor)

Treningskamp

Halvveis i andre omgang er det ingen ting å si på at Strømmen leder 0-4. Selv om det nok hadde vært "riktigere" med 3-7. Åsane skulle også få uttellingen, nesten umiddelbart etterpå. 1-4 stod seg kampen ut, rett og slett fordi Simen Lillevik Kjellvold ville det slik. Med mange bytter på begge lag blir de siste 20 minuttene nesten som en treningskamp, og en umulig Kjellevold fikk virkelig trent seg. Han vartet opp med flere klasseredninger og bidro sterkt til at vertene ikke reduserte flere ganger. Sjansene lot ikke vente på seg i andre enden av banen heller, men det ble med de fire denne ettermiddagen.

K P
8 KFUM 30 39
9 HamKam 30 39
10 Strømmen 30 35
11 Jerv 30 35

Både Grorud og Ull/Kisa vant også sine kamper, noe som gjør at ingen ting er avgjort før kampen mot Stjørdals-Blink på torsdag. 

Annonse fra Obos-ligaen: