Målløst

0-0 mot Kongsvinger

Annonse:

Det var et skuffet strømmenlag som ikke maktet å kapitalisere på et spillemessig overtak. Det var vanskelig å bryte gjennom et kompakt og lavtliggende Kongsvinger, men vi kan ikke være fornøyd med å skape så lite i en kamp som stort sett foregikk på motstanderens halvdel. Nærmest var Sellin og Chaib, men det aller meste endte opp i KIL-blokka. Vår sisteskanse ble aldri satt skikkelig på prøve, selv om gjestene var på enkelte farlige visitter.

Målløst i første

Første omgang startet med at en KIL-spiller fikk heade upresset fra 10 meter, men rett på målvakten. Deretter kjørte Strømmen showet og Sellin kunne ha scoret årets mål på et innlegg fra Sjølstad. Etter å ha presset på i en halvtime ble det siste kvarteret før pause noe jevnere. 

Målløst i andre

Nordås med  langskudd, George med en flikk i tverra, Sjølstad og Chaib med skuddforsøk fra gode posisjoner, men en god målvakt ryddet opp i det lille forsvaret slapp til. Ved kampslutt kan en nesten arbeidsledig Kjellevold i strømmenburet uttrykke sin frustrasjon over tapte poeng. 

Annonse fra Obos-ligaen: