Storseier over tabelltoer Arendal

Med mål fra Tobias Myhre, Christopher Cheng, Lorent Callaku, Magnus Lankhof Dahlby og et selvmål vant Strømmen hele 5-0 over serietoer Arendal.

Arendal, som kom fra en sterk 4-0 seier hjemme mot serieleder Moss, var regnet som store favoritter før kampen.

Men når kampen startet var det ikke mye som tydet på at dette skulle bli en enkel kamp for gjestene fra Arendal. Det var Strømmen som tok initiativet fra start og spilte seg frem til flere store sjanser. Men det skulle gå hele 40 minutter før det ble nettkjenning for hjemmelaget. Og for en scoring det ble. Tobias Myhre får drømmetreff på hel volley og ballen fyker opp i vinkelen. Strømmen går fortjent til pause til trampeklapp med en 1-0 ledelse som burde vært større.

Andre omgang fortsetter som den første med et spillemessig overtak til hjemmelaget. Christopher Cheng ordner 2-0 etter ett flott soloraid. Syv minutter senere er Arendals Vegard Bergan uheldig og setter ballen i eget mål. Deretter legger Lorent Callaku på til 4-0 før Magnus Lankhof Dahlby avslutter dagen med ett flott langskudd og dermed 5-0.

En meget sterk kamp av Strømmen som har full kontroll på kampen fra start til slutt.

Kampfakta
Strømmen IF – Arendal 5-0 (1-0)
1-0 40 min. Tobias Myhre
2-0 50 min. Christopher Cheng
3-0 57 min. Vegard Bergan ( selvmål )
4-0 64 min. Lorent Callaku
5-0 80 min. Magnus Lankhof Dahlby
Gule kort: Cameron Crestani, Strømmen. Tord Salte, Arendal.
230 tilskuere.

DSCN4466.JPG