Strømmen Sparebank er vår generalpartner

Strømmen IF og Strømmen Sparebank har signert en ny avtale, der målet er å få flere barn og unge i aktivitet

Det er kanskje viktigere enn noen gang med fysisk aktivitet og gode tilbud for barn og unge. Strømmen Sparebank viser at de tar utfordringene på alvor når de nå inngår en langsiktig avtale med Strømmen IF. Klubben er stolt av banken sin og den rollen den har tatt som samfunnsbygger på Strømmen. Det er mange lag og organisasjoner som nyter godt av tilskuddene fra Strømmen Sparebank og det er ikke uten grunn at lokalbanken har en sterk og god posisjon på Strømmen.

Sannsynligvis norges peneste drakt i sesongen 2020

Aktiv og glad

Den nye avtalen er den største i sitt slag for begge parter. Dette fordrer selvsagt et tettere samarbeid, spesielt knyttet til avtalte utviklingsprosjekter. I 2020 er det prosjektet "Aktiv og glad" som er hovedfokus. Målsetningen er å tilby et gratis aktivitetstilbud for 6 og 7 åringer. Den planlagte oppstarten i mai ble stoppet av Korona, men nå planlegges det for å komme i gang når skolen starter opp etter ferien.

Kameratskap er viktig

Det er nesten naturstridig at Strømmen har et lag i norsk toppfotball, men klubben tar nå fatt på sin 11. strake sesong på nivå 2 i Norge. Kameratskap og godt miljø har gitt de nødvendige resultatene og laget er viktig for identiteten til Strømmen. Strømmen Sparebank er vår viktigste supporter og vi håper å gjøre dem stolte - også i den spesielle sesongen som nå venter.

Markedssjef Dan Borgersen i Strømmen Sparebank og Daglig leder Harald Gjervik i Strømmen IF forsegler avtalen med et avstandshåndtrykk

Banken om den nye avtalen

"Dette har, som alle vet, vært et meget spesielt år grunnet en viss pandemi. Derfor føles det ekstra godt å kunne bidra med forutsigbarhet i en vanskelig tid. Avtalen er en største vi noen gang har inngått med et lag eller en forening", sier Dan Borgersen, Markedssjef i Strømmen Sparebank.

Strømmen Sparebank er glad for den nye avtalen med Strømmen IF, som forøvrig er den største avtalen vi noen gang har signert med en klubb eller forening.

— Dan Borgersen, Markedssjef i Strømmen Sparebnk

Markedssjefen kan fortelle at banken er stolt over å være generalpartner og er særlig opptatt av jobben som gjøres for at barn og unge, har en trygg arena til å øve, trene og leke på.

"Et prosjekt vi har stor tiltro til er, Aktiv og Glad. Dette håper vi blir en stor suksess og vi oppfordrer også flere bedrifter til å komme på banen for å gi sin støtte. Vårt inntrykk er at det jobbes veldig godt i klubben, både av ansatte og frivillige. Ole Martin og Harald har gjort en formidabel jobb med de ressursene og midlene de har og det er godt å se nye ideer og at det tenkes litt utenfor boksen.

Det blir også ekstra spennende å følge A-laget i år, med mange lokale oppgjør. Særlig oppgjøret mot LSK som et høydepunkt. Her håper vi at ved sesongslutt, så kan Strømmen IF, kalle seg det beste fotballaget i Lillestrøm kommune." - Borgersen er optimist og ønsker Strømmen IF lykke til med sesongen.

I utfordrende tider er det ekstra godt å ha gode støttespillere. Vår generalpartner har vært med oss i lang tid og er helt nødvendig for at klubben skal kunne utvikle seg. Oppgavene venter på oss, og vi gleder oss til å ta fatt.

Tusen takk for støtten!

Logoen som skal blir det nye varemerket på en aktiv strømling.