Strømmen Storsenter forlenger avtalen

Storsenteret er viktig for Strømmen IF og hovedpartneren ønsker å spille klubben gode.

I dag kom Markedssjef Jannicke Bergmann  på besøk til Strømmen Stadion for å signere en ny samarbeidsavtale med Strømmen IF.

Strømmen Storsenter har i en årrekke vært en av Strømmen IF sine viktigste samarbeidspartnere og pandemien har heldigvis ikke klart å rokke ved dette.  Årets avtale kommer sent, men den vil fortsatt gjøre like mye godt. For det er viktig for Strømmen Storsenter å bidra til at barn og unge på Strømmen har et godt aktivitetstilbud.

Strømmen Storsenter er god å ha på/i ryggen

Klubben er selvsagt veldig takknemlig for at Strømmen Storsenter fortsetter som hovedpartner og på få dager har hverdagen blitt langt lysere på klubbhuset til Strømmen IF.

Det skal bli godt å endelig kunne begynne å se fremover og planlegge gode aktiviteter for barn, unge og voksne på Strømmen, sier daglig leder Harald Gjervik.

Det første store arrangementet kommer allerede neste uke. Da kommer 450 elever fra Sagdalen skole på besøk til OBOS Åpen dag på stadion. I samarbeid med OBOS,  MOT, Strømmen Sparebank, Strømmen Storsenter og Arca klinikker skal det gjennomføres en aktivitetsdag med fokus på gode holdninger og relasjoner.