Takk til Ole MartIn

Nesselquist gir seg etter tre år som hovedtrener i Strømmen

Annonse:

"Det er veldig blandede følelser tilknyttet avgjørelsen. Det er trist at vi rykket ned, og det er trist å forlate så flotte folk. Samtidig er jeg utrolig takknemlig for de tre årene jeg har hatt her sammen med nydelige mennesker". 

Ole Martin er tydelig preget, men også lettet over av at beslutningen er tatt. Spillergruppen ble informert i helgen og reagerte med å applaudere treneren for det han har gjort for Strømmen de seneste tre årene. 

"Strømmen er en unik klubb. Vi er ikke mange i og rundt klubben, men de som bryr seg er helt fantastiske mennesker. Vi har stort sett stått i sportslig motgang disse tre årene, men har stått sammen hver eneste dag og det har alltid vært en glede å komme på jobb. Jeg er utrolig heldig som fikk muligheten i Strømmen og OBOS-ligaen, og jeg vil alltid være rød og grå"

Nesselquist har vist at en kan komme langt med hardt arbeid og gode verdier. I fotballen får en derimot aldri noen garantier og i en annerledes tid har faktorene som påvirker prestasjonene blitt flere. Den fortsatt unge hovedtreneren har stått rakrygget gjennom en vanskelig tid og hans fokus på et godt miljø har styrket samholdet i klubben. 

"Nå som nedrykket kom og klubben må starte litt på nytt føler jeg det er riktig også for klubben å få inn noe som tilfører ny energi og tro. Hva fremtiden bringer for min del er fortsatt helt uavklart og veldig usikkert, men jeg har lært ekstremt mye av disse tre årene og ikke minst i år. Jeg er en veldig mye bedre fotballtrener nå enn for ett, to og tre år siden - og det takker jeg Strømmen for".

Ole Martin kommer til å få spennende oppgaver i fremtiden, det er vi helt sikre på. Han innrømmer at det er litt merkelig å ikke skulle bruke adventstiden på å planlegge oppkjøring med treningskamper. Det vil likevel være kjærkomment med noen dager avkobling fra fotballen, men da ikke før etter cupfinaleseminaret. 

"Til slutt må jeg få rette en spesiell takk til spillerne, trenerteamet og de rundt laget som har vært utrolige hver eneste dag. Kenneth og Bobbo er definisjonen på kameratskap og samhold. Det er umulig å beskrive de uten å sette av god tid. For noen utrolige mennesker. Greyhounds har vært outstanding når jeg har vært i klubben, og jeg har virkelig satt pris på engasjementet og relasjonen til dem. De er en herlig gjeng som holder klubben i livet. I tillegg har jeg vært heldig å få jobbe under flotte folk og ledere i Espen Hoff og Lars Habberstad, i tillegg til Morten Teigen og Harald Gjervik. Vi har hatt det gøy hele veien, og alle har gjort sitt beste hver eneste dag" 

"I Strømmen skaper man vennskap for livet, og jeg gleder meg til å komme på besøk i fremtiden. Både som tilskuer, supporter og gjest i bua til Bobbo"

 

Takk for følget Ole Martin, og lykke til i fremtiden. Du vil bli savnet og er alltid velkommen på Strømmen stadion!

 

Annonse: