Tap 0-1 mot Kåffa

I en jevnspilt kamp var det bare KFUM som lyktes å få ballen i mål

Annonse:

I første omgang klarte de to forsvarende lagdelene alt det de var satt til å gjøre. Dermed uteble målsjansene og lagene gikk til pause med 0-0. 

Strømmen sitt lag fra start: Lillevik, Grødtlien, Andresen, Jahr, Renå Olsen, Naustdal, Kaland, Achrifi, Pozo, George, Sellin

Mye nesten

Andre omgang var bare et par minutter gammel da en bom hos de grå endte med en treff for de røde. Troudart på KFUM gjør 1-0 på kampens første målsjanse. Deretter viser KFUM at de er et spillende lag, men i denne kampen, uten å produsere flere målsjanser. Strømmen på sin side var farlig frempå ved flere anledninger, men Chaib, Blårud og Nordås måtte alle gi tapt i duell mot Kåffa's innleide sisteskanse. 

Hovedtrener Ole Martin Nesselquist oppsummerer kampen slik: Vi viser god progresjon i flere faser, og fremstår som mer og mer solide. Vi sliter med unøyaktighet og dårlig timing på siste 1/3  i for store perioder men lykkes godt mot slutten. Fryktelig frustrerende å tape en kamp vi finner 4-0 i sjanser og det må vi ta på alvor. Prestasjonen er derimot med på å skape mer optimisme frem mot sesongstarten.

Hjemtur i morgen

Til tross for et litt forsmedelig tap er det mye positivt å dra med seg fra treningsoppholdet i Spania. I morgen går turen hjemover der resten av oppkjøringen står for tur:

Onsdag 4. mars: Sarpsborg 08, Sarpsborg Stadion kl. 17:00
Lørdag 14.mars: FK Jerv, Norac Stadion kl. 14:30
Lørdag 21.mars: Notodden FK, Strømmen Stadion kl. 13:00 
Søndag 29.mars: KFUM, Strømmen Stadion kl. 18:00

Seriestarten er søndag 5. april. 

Annonse fra Obos-ligaen: