Tap i Sarpsborg

Et effektivt og godt hjemmelag vant hele 5-1

Annonse:

Med gode erfaringer og fulle av D-vitamin etter en uke på Marbella skulle Strømmen ha en offensiv innstilling til kveldens kamp på Sarpsborg Stadion. Den offensive innstillingen var synlig de første 85 sekundene før hjemmelaget fra Sarpsborg tok føringen i et veldig høyt tempo. Eliteserielaget var rett og slett et par nummer for store for våre gutter de første 25 minuttene, og med god effektivitet gjorde dette at kampen egentlig var ferdig. 4-0 til laget i blått og resten av kampen handlet kun om å trene godt.  De siste 65 minuttene ender 1-1, men likevel sitter man igjen med en litt flau smak i munnen etter de første 25.  

Gode referanser

Hovedtrener Nesselquist bekrefter at spesielt de første 25 minuttene var skuffende, men anerkjenner at Sarpsborg 08 rett og slett spilte med et for høyt tempo. Han ser derimot motivasjon i det å sikte mot et slikt nivå, og ser tendenser i perioder til at det går an å mestre det. I tillegg får både spillere og trenere gode referanser mot god motstand som kan bli verdifulle inn mot seriestart.  

- Vi må rett og slett trene godt den siste måneden inn mot seriestart for å bli klare. Og deretter trene godt gjennom en hel sesong for å nærme oss nivået Sarpsborg og de andre Eliteserielagene er på. Det er et stykke dit, men det er mulig. 

Ung målscorer

Strømmens mål scoret Lasse Nordås etter en fin pasning av Mats-Andre Kaland. 

Strømmen stilte med følgende lag: Lillevik, Bjørkkjær, Jahr (Naustdal i 30min), Kurucay, Renå Olsen, Blårud, Kaland, Bjørlo (Achrifi i 30min), Chaib (Nordås i 15min), Sellin, Laham (Pozo i 15min). 

Dermed er det tre treningskamper igjen før Stjørdals/Blink står på motsatt halvdel 5.april på Strømmen Stadion. Og vi lover å være klare til da! 

Annonse fra Obos-ligaen: