Tap mot Bryne

0-2 på hjemmebane i tung start på sesongen 2021

Annonse:

Bryne gikk ut i hundre og Strømmen slet i en lang periode med å spille seg kontrollert fremover i banen. Den første halvtimen ble derfor preget av liten tid og dårlig presisjon hos hjemmelaget. Til tross for veldig mange cornere og lange innkast, ble det bare farlig én gang foran målet til Strømmen. Strømmen sin første målsjanse kom da Kristian Jahr ruvet høyest på et godt slått frispark, men ballen strøk på feil side av den bakre stolpen. Etter den første halvtimen hadde kampen jevnet seg ut, men gjestene skulle likevel få det første målet før hvilen. Holtan vendte opp etter et innlegg og avsluttet i hjørnet. 0-1 pause.

Det vil seg ikke

Strømmen starter andre omgang bedre og både Cheng og Callaku fikk muligheter de første ti minuttene.  I stedet for utligning fikk Langeland godt betalt for et langskudd. Ballen flakket på uvanlig vis og utmanøvrerte vår sisteskanse.

0-2 var tungt for et nykomponert hjemmelag, med begrenset kampgrunnlag. Resten av kampen handlet bare om å få en redusering, men det ble aldri farlig og kampen endte 0-2.

Flyt

Fotball handler det ofte om marginer og flytsoner. Utenfor flytsonen går marginene ofte den gale veien, og det er der Strømmen befinner seg nå. Bryne vinner kampen fortjent, men kunne med litt utur ha endt opp uten noe som helst. Det er derfor vi liker denne sporten og også derfor vi vet at ting kommer til å endre seg. 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: