Tap mot FFK

Treningskampen i Fredrikstad endte med 2-1 til hjemmelaget

Annonse:

Fredrikstad fortsetter å vinne fotballkamper og kan nesten ikke vente på at OBOS-ligaen skal sparkes i gang.

Jevnspilt før pause

I kampen er det ikke mye som skjer før Strømmen i det 9. minutt får et frispark i god posisjon. På kontringen etter frisparket er Alba dyktig når han setter inn ledermålet for FFK. I minuttene etter scoringen får begge lag muligheten fra straffemerket. Først redder Lillevik før Chaib utligner for Strømmen. Resten av omgangen får vi noen gode overgangsmuligheter, men ingen av lagene klarer å skape reelle målsjanser. Pause 1-1.

Avgjørelse i sluttminuttene

FFK møter opp med mange friske ben etter pausen og får et visst initiativ i kampen de første minuttene. Igjen uteblir de klare målsjansene og spillet bølger etterhvert på samme måte som før hvilen. Når Strømmen følger opp med sine bytter blir det en åpnere kamp. Med fem minutter igjen av oppgjøret scorer FFK på en dødball, og vinner dermed denne treningen. Begge lag har nå to kamper igjen før seriestarten 15. mai. Selv om det er tidsnok å få årets første seier da, kan en ikke være fornøyd så lenge en scorer færrest mål i kampen. 

Ull/Kisa er neste

Nesselquist er fornøyd med at ting ser litt bedre ut en sist og misfornøyd med alt som kunne ha vært gjort bedre. Det er med andre ord ikke rom for å legge seg på latsiden de neste dagene heller. Søndag er det Ull/Kisa som er motstander på Jessheim.

Strømmen stilte med følgende lag fra start: Lillevik, Bjørkkjær, Jahr, Tvedte, George, T. Naustdal, Kaland, Mikalsen, Chaib, Idrissi og Pozo.

Etterhvert spilte Strømmen med disse spillerne: Buhake, Bjørkkjær, Tvedte, Olafsen, Valberg, Achrifi, Myhre, Birkeland, Callaku, B. Naustdal og Cheng. 

Annonse fra Obos-ligaen: