Tap mot Raufoss

En påminnelse om hva som kreves for å vinne fotballkamper på dette nivået

Annonse:

Raufoss tar intiativet i kampen fra start og får raskt uttelling for høyt press. Et tilbakespill blir snappet opp og de gule og sorte leder 1-0. Raufoss fortsetter å være aggresive i presset og det er vertene som fører kampen.

30 grader i skyggen

Inn mot første innlagte drikkepause kommer de første mulighetene til Strømmen. Chaib, for anledningen på venstrekanten, leverer flere gode raid, men inne i boksen er Raufoss alltid først på ballen. I stedet for utligning, blir det 2-0 på en avslutning fra distanse. Det var derfor kjærkomment med en kort peptalk og påfyll av væske, for det var varmt på Gjøvik i dag. Siste halvdel av første omgang var jevnspilt der Strømmen skapte den største sjansen. En god redning hindrer Kaland når han førsker å chippe ballen over sisteskansen i raufossburet.

Strømmen anno 18. juni
Strømmen anno 18. juni

 

Strømmen startet med følgende lag: Lillevik, George, Tvedte, Valberg, Renå Olsen, Naustdal, Sandmoen, Kaland, Nordås, Sellin og Chaib.

Bedre etter pause

Begge lag gjør flere bytter i pausen og kampen endrer etterhvert karakter. I starten er det kluss i bakre rekker som gir Raufoss gode muligheter, men det går ikke lenge før  det er Strømmen som fører kampen. Etter flere gode angrep blir Bjørlo hindret på ulovlig vis inne i feltet. Sellin gjør ingen feil fra 11-meteren, 2-1.

Ikke fornøyd med å tape

De siste byttene blir gjort og det er bare Renå Olsen som er igjen fra laget som startet. Nå er målet å ikke tape kampen og da kan en ikke tillate seg å miste fokus - selv ikke på et kast. Innkastet blir raskt til et skudd, en retur, et mål - og vi taper 3-1. Forhåpentligvis er det god læring i å kjenne på et nederlag. Strømmen var i ferd med å snu kampen på 2-1, men lyktes ikke. Det kan vi ikke tillate oss å være fornøyd med, sier Nesselquist. Hovedtreneren vet hva han ønsker å ta med seg fra oppgjøret på Gjøvik, og nå starter tilspissingen inn mot seriestart.

Grorud neste

Kampen i dag forteller oss at OBOS-ligaen 2020 blir like tøff som vi forventer, og at det vil kreves mye - i hver eneste kamp.

Første mulighet til å revansjere seg kommer på søndag når Strømmen møter Grorud.

Annonse fra Obos-ligaen: