Tap mot Start, ny mulighet mot Kisa

Kan et knepent tap fredag snus til tre poeng mandag?

Annonse:

Start var best de første 60 og Strømmen de siste 30. Således gir jo 3-2 et slags rettferdig bilde av kampen. Start tok først ledelsen på en straffe som aldri burde ha vært gitt.

(Se situasjonen som gir Start ledelsen i videovinduet nedenfor)

Birkeland skapte deretter balanse i regnskapet med et godt beregnet hodestøt.

(Se Birkeland sin scoring i videovinduet nedenfor)

Schulze scoret i både det 27. og 55. minutt før Strømmen startet en god sluttspurt. Hrcka skapte spenning med sitt første mål for Strømmen.

Til tross for flere gode muligheter det siste kvarteret, lyktes det ikke Strømmen å få utligningen. Kampen på mandag blir derfor, om mulig, enda viktigere.

Ull/Kisa

I likhet med Strømmen er det fortsatt spill i divisjonen det arbeides for på Jessheim. Etter bytte av trener ble det stopp på den syv kamper lange tapsrekken, men Steffen Landro har fortsatt til gode å vinne. Så langt har det blitt fire strake uavgjorte for den tidligere Nest-Sotra -og Sandnes Ulf-treneren.

Strømmen

Det er nå åtte poeng opp til en mulig overlevelse for Strømmen. Det eneste en kan fokusere på er seg selv og den neste kampen. Det har vært særdeles små marginer i mange av de siste kampene, og nå håper vi at lykken står den kjekke bi, i kampene mot Kisa, Raufoss, Grorud og Bryne.

Kampstart mot Ull/Kisa er mandag kl 13:00 på grunn av manglende flomlys.

Annonse: