Tett og jevnt mot Hamkam

0-0 og poengdeling mot de suverene serielederene.

Det er vanskelig å ikke elske fotball.

Når vi tar imot laget som ligger som nr 1 er det lov å ha lave forventninger. Hamkam kom fra fem strake seiere, med imponerende 16-2 i målforskjell. De har med andre ord herjet vilt mot gode OBOS-lag.

Når den første du møter på stadion er Espen Olsen og "Det er ikke i dag dere skal ta poengene!", så tennes det allikevel et håp. For å spille på Strømmen Stadion, er ikke som å spille andre steder. Her deles det ikke ut poeng for fremmøte og når det nærmer seg høst har hjemmelaget alltid alt å spille for. I dag herjet ikke Hamkam og da klokka passerte 80 minutter var det Strømmen som hadde hatt kampens tre største sjanser. Til tross for noen dødballer og returer i sluttminuttene sitter en likevel igjen med en viss skuffelse over å ikke ha vunnet. I dag smaker derimot den følelsen helt greit, for forventningene på vei ut døra hjemme var ikke akkurat skyhøye.

Stillingskrig før pause

Sander Birkeland, Strømmen sin toppscorer, fikk omgangens eneste målsjanse. Han har scoret fra samme posisjonen tidligere, men i dag passerte ballen på feil side av stolpen. Før hvilen var Hamkam's eneste avslutninger fra veldig lang distanse.

Stillingskrig etter pause

Kampen fortsatte i samme spor etter pausepraten, men det skulle bli litt flere situasjoner foran målene. Eriksen stod for Hamkam sin første reelle avslutning, men traff midt på Lillevik fra 20 meter. Like etterpå kom George og Amble Haugen to mot én alene på Hamkam sin halvdel. Sukket fra publikum var ikke til å misforstå, kampens største mulighet gikk til spille. En god redning hindrer litt senere at Mendy scorer sitt første mål i strømmendrakt, men i sluttminuttene er det gjestene som er nærmest. En god blokkering og oppofrende forsvarsspill gjorde at Lillevik aldri ble skikkelig utfordret og da er 0-0 et resultat begge lag må akseptere som helt greit.

For Strømmen er neste oppgave Aafk på Colorline, neste lørdag.