2016-kullet største på mange år

Annonse:

2016-kullet i klubben vår er kanskje det største vi har hatt på mange mange år sånn i startfasen.
Og det gledelige er at vi har med flere jenter enn noen gang. Pr.i dag teller gruppa 32 barn, hvorav 9 av disse er jenter.Dette er veldig gledelig, og det er nå veldig viktig å gjøre alt som står i vår makt for å beholde dem. Det kan fort være at neste årskull (2017) ikke blir på den størrelsesorden som vi har på 2016-kullet, og da kan fort disse 2 årskullene spille på lag for å få opp jentegruppa i klubben. På siste trening (28 sept.) dukket det opp 5 nye spillere, noe vi ikke var forberedt på. Men det forteller vel bare at vi gjør riktige ting i gruppa vår. 

Vi startet opp første uka i mai med "åpne" treninger for barnehagebarna, og var da rundt 12-13 barn på hver av øktene.Vi tok en pause når sommeren kom, og det gikk ut innbydelser til skolen ved skolestart i august om oppstart.I går var det ca.30 barn på treningsfeltet. En utvikling som skaper noen utfordringer, men dette klarer vi å håndtere med god hjelp av foreldrene, som etterhvert skal ta over kullet.

Vi holder det gående 2-3 uker til på Strømmen Stadion (onsdager fra kl.1715-1815 på 9'er-banen), før vi trekker inn i muligens begge gymsalene på Sagdalen Skole. Dette jobbes det med i disse dager. Info vil komme når alt er klart for inne-aktiviteter. Frem til den tid, skal vi altså fortsette en liten stund til på stadion, og selv om det er høstferie til uka som kommer, så vil det være trening som "normalt" for de det måtte passe for.

Barna er herlige å være sammen med, selv om de skal sitte på skuldrene mine, henge seg fast i ryggen min, knyte opp lissene mine, dra meg i shorts'en, blåse i fløyta mi, leke gravid med ball under trøya eller annet rart de måtte finne på. Vi  finner en balansegang, og man har ett mål for økta, og det er at barna skal etter trening kunne si til mamma/pappa:
I dag var det gøy å være på trening. Sier de noe annet, så mister vi dem, og det må vi prøve å unngå.

Søndag som var (25 september) stilte vi opp med 4 lag på turnering på Løvenstad. Dette er en del av 6-årsserien til kretsen, hvor det spilles 3v3 på minibaner. Alle lag får 3 kamper hver. Barna spilte m.a.o sine aller første fotballkamper denne søndagen. Vi trykket opp trøyer som jeg har fått gjennom søknad til Coop, og dro opp til Løvenstad i flott vær. Strømmen Gutta, Strømmen Jentene, Strømmen City og Strømmen United var lagene vi kom med. Og det største laget var jentelaget vårt. Fantastisk moro at vi har fått til dette. Med medaljer rundt halsen var det mange blide fjes som fant veien hjem igjen etter sine 3 kamper. Det ble en lang dag for undertegnede, da jentelaget startet sine kamper 3 timer senere enn de 3 andre lagene. Det er moro å se alle de glade fjesene og den enorme idrettsgleden de viser ute på kunstgresset. Takk til en dyktig arrangør, som denne gang ble Løvenstad FK. Har solid erfaring med Nes og Ull/Kisa fra tidligere, men Løvenstad gjorde også en flott innsats her. 

 

Annonse: