Til Sandnes for å spille om poeng

Vanskelig bortekamp på nye og flotte Øster Hus Arena. Forhåpentligvis med 600 tilskuere.

Annonse:

Husk OBOS-tipset!

Hjelp både klubben og deg selv med å vinne flotte premier. Klikk her for å delta i 23. runde!

Moro å vinne fotballkamper  

I sesongen 2019 gikk Strømmen seirende av banen bare seks ganger. Den syvende seieren ble vi tildelt etter at Sandnes Stadion, på sin aller siste kamp, måtte gi tapt for kulden. Så langt i år står vi med åtte 3-poengere, et antall vi håper å kunne øke. 

I lørdagens kamp mot Raufoss hadde Strømmen en 1-0 ledelse til pause. To raske mål for Raufoss etter hvilen gjorde at en måtte grave dypt for å komme ut på topp. Mål av Jahr og Chaib var det som skulle til og etter runde 22 er med det  "alle" lagene plassert rundt midten av tabellen.

Ole Martin Nesselquist har lagt planen for kampen mot Sandnes Ulf
Ole Martin Nesselquist har lagt planen for kampen mot Sandnes Ulf

Strømmen

Til tross for et tett kampprogram er det fortsatt en tilnærmet skadefri tropp på Strømmen. Hasan Kurucay returnerer etter å ha sonet karantene mot Raufoss. I forrige bortekamp valgte Nesselquist å legge om til 3-5-2. At det blir justeringer også i denne kampen må en jo forvente og med mange spillere i både form og scoringsform blir det valgets kvaler for hovedtreneren. 

Sandnes Ulf

En av årets tøffeste kamper mot et desperat hjemmelag, sier hovedtrener Nesselquist. Vi har derimot tidligere i år vist at vi kan spille ut de lyseblå (4-0 på hjemmebane), men vet samtidig at vi skal møte et lag som tar de fleste poengene sine hjemme. Vi skal se opp for et robust og direkte hjemmelag som er godt organisert og farlige på dødballer. 

Øster Hus Arena blir av mange fremstilt som fasiten på hvordan et fotballstadion skal være og er i følge daglig leder Rune Espedal ikke bygget for tolvteplasser i OBOS-ligaen.  Dette er selvsagt med på å legge press på laget som har sanket 29 poeng så langt i år, ett mer enn Strømmen. 

Innbyrdes oppgør

Lagene har møttes 15 ganger i 1. divisjon siden 2010 og statistikken viser 7-1-7. 

31.07.2020 Strømmen - Sandnes Ulf 4 - 0
09.11.2019 Sandnes Ulf - Strømmen 0 - 3
14.04.2019 Strømmen - Sandnes Ulf 0 - 0
28.10.2018 Strømmen - Sandnes Ulf 2 - 1
02.04.2018 Sandnes Ulf - Strømmen 2 - 1

 

OBOS-ligaen - 2020 - Runde 23
OBOS-ligaen - 2020 - Runde 23

Slik ser du kampen

Få med deg mandagens kamp.

  • TV: Alle TV-distributører (Altibox, Get, Riks TV osv.) har OBOS-ligaen i en av sine pakker. Bare sørg for at du har det inkludert i din pakke. Kampen vises på en av de 14 kanalene til Eurosport Norge som er dedikert til norsk toppfotball.
  • Stream: Ønsker du å streame kampen, gjør du det ved å skaffe deg et abonnement på Dplay.

Klikk her for å få tilgang til Dplay

Annonse fra Obos-ligaen: