Tomhendt hjem fra Bergen

Begge lag fikk hjelp til å få ballen i mål, men det endte med tap på Myrdal Stadion

Strømmen var førende på banen, men hjemmelaget vant kampen der det gjelder som mest - på resultattavlen!

Strømmen startet best og når Birkeland snappet en pasning på midten forventet de fleste på Myrdal at gjestene skulle ta ledelsen. Men, selv om flere gråtrøyer stormet tilnærmet alene mot målet uteble det synkrone og muligheten endte i offside. Like etterpå, i motsatt ende, besluttet dommer Skjerven at Callaku hadde mest skyld i en kollisjon. Statens Vegvesen hadde muligens ikke vært helt enig, men dette er fotball og 11-meter ble det. 1-0.

(Bedøm kaskosaken selv i videovinduet nedenfor.)

I OBOS-ligaen er det ofte slik at det er laget som ligger under som fører banespillet, og slik var det også her. De store sjansene uteble derimot og lagene gikk til pause med 1-0 på tavlen.

Det vil seg ikke

To null kom på en måte som gjorde at Åsane-spillerne bare utførte en dempet feiring. Vår ellers gode sisteskanse, som har mye goodwill i banken, er nok den som er mest skuffet over det som skjedde i det 66. minutt.

(Se hvorfor Lillevik kommer til å bruke litt lenger tid på å slå seg til ro i kveld, i videovinduet nedenfor)

Å ligge under 0-2 uten egentlig å ha sluppet til en eneste målsjanse er drøyt, men også litt typisk for et bunnlag. Fremover i banen vil det seg bare ikke, men med litt hjelp får Chaib også ballen i mål.

(Se selvmålet i videovinduet nedenfor)

Kunne vi ha scoret flere? Ja, foruten alle sjansers mor i første omgang var Callaku frempå et par ganger etter hvilen.

(se Callaku sin mulighet fra tidlig i 2. omgang,  i videovinduet nedenfor)

Senere i omgangen klarte han å unngå målvakten, men da stod treverket parat til å ta støyten.

(Se Callaku sitt stolpetreff på stillingen 2-1, i videovinduet nedenfor)

Nå er det bare å vente på at høstformen skal bre seg utover Nedre Romerike slik at lignende oppgjør kan ende med at vi tar med oss noe mer. Etter landslagspausen er det opprykksjagende Jerv som kommer på besøk, og da begynner høstjakta.