Torje takker Bobbo

I dag hadde Naustdal sin siste trening før han reiser til Haugesund på søndag.

Annonse:

Han er en fin gutt, sier verdens beste materialforvalter... men, også en skikkelig rotekopp skyter han inn. Hver gang ting blir borte er det Torje som er hovedmistenkt. Og, det stemmer nesten hver gang, ler Bobbo. Men, vi klarer jo ikke å bli sur på en som alltid er i så godt humør. Kenneth Hänsgen, fra sin faste plass i bua, bekrefter uttalelsene til den litt mer erfarne kollegaen sin. Nesselquist stikker hodet inn døren og sier "det skal jo bli godt å få litt ro og fred igjen".  "Jeg ønsker Grindhaug lykke til", kommer det spøkefullt fra hovedtreneren før han forsvinner inn på sitt eget kontor for å forberede Torje sin siste kamp for Strømmen, ihvertfall for denne gang. 

Gave til Bua

Beviset på at FK Haugesund sin nye nummer 20 heter Naustdal, er på plass i Bua.
Beviset på at FK Haugesund sin nye nummer 20 heter Naustdal, er på plass i Bua.

Torje har nettopp overlevert en takk-for-seg-gave til Bua og Bobbo. Vent litt, sier han, jeg må skrive "og Kenneth" på kortet. Hans nye drakt i FK Haugesund har blitt behørlig rammet inn og overrakt til Bjørn "Bobbo" Eriksen. Naustdal er veldig takknemlig for det arbeidet støttespillerne i Bua legger ned, både på og utenfor banen. Låning av bil, hjelp med verktøy, vask av klær (ikke bare til trening), leting etter nøkler og ikke minst gode samtaler. Listen med ting som altmuligmennene i Strømmen stiller opp med, er veldig lang. Torje tror ikke det finnes mange steder som Strømmen og er sikker på at det var en riktig avgjørelse å dra hit for å bli en bedre spiller og person. Strømmen er en klubb der det ikke bare er på treningsfeltet det skal presteres. Her er det like viktig å være en bra fyr og jeg håper at jeg en gang i fremtiden kan ta godt vare på unge spillere, slik jeg selv har opplevd min tid i Strømmen, sier en litt preget Naustdal. 

Norges beste kunstgress

Naustdal takker kunstgresset på Strømmen Stadion for godt levert
Naustdal takker kunstgresset på Strømmen Stadion for godt levert

Torje har valgt å trene mye og ofte, noe både Bobbo og Kenneth har fått merke. I starten ble det mange telefoner, men etterhvert så de at egne nøkler til den ambisiøse unggutten var den eneste løsningen. Han er også en av få spillere som har satt seg inn i hvordan vanningsanlegget fungerer. For med god vanning er kunstgresset på Strømmen norges beste, hevder Torje. Når det er tørt derimot, er det bare Jessheim stadion som er verre, sier gutten som ikke kan sitte stille og som aldri har god tid. "Reiser på søndag", sier han og haster ut. Tilbake sitter de to materialforvalterne, som ser på hverandre og smiler, "Vi kommer til å savne han!"

Annonse fra Obos-ligaen: