Tre velsmakende poeng

Det ble frisparkenes dag på Ågotnes

I går signerte Kristian Jahr en ny avtale med Strømmen og i dag var han en viktig bidragsyter i seieren mot Øygarden. Flytilbudet på lørdager gjør at laget må vente til i morgen for å reise hjem og Covid-19 gjør at spillerne ikke får forlate hotellet. Dermed smaker det ekstra godt med kveldsbuffet når laget lyktes med planen og tok med seg alle poengene fra oppgjøret mot Øygarden.

Trått i første

Det var ikke forventet at det skulle bli et finspilt oppgjør, og det ble da heller ikke. Strømmen hadde forberedt seg til en real brytekamp og endret formasjon tilpasset vær, bane og motstander. Lagene hadde hver sin store sjanse før pause, men det var en dommervurdering som ledet til det eneste målet. Straffen ble eksekvert på sikker måte og hjemmelaget tok ledelsen. Kurucay fikk til overmål også gult kort i situasjonen, danskens fjerde denne sesongen.

K P
11 HamKam 22 26
12 Ullensaker/Kisa 22 26
13 Strømmen 22 25
14 Grorud 22 24

Medvind og Martin i andre

Øygarden var nære å doble ledelsen, men Kjellevold hindret Stave med en flott redning. Deretter kom Sellin alene igjennom, men klarte ikke å overliste sisteskansen. Når timen var passert viste derimot Martin Sjølstad hvorfor han nå er fast inventar på venstresiden til Strømmen. Et innlegg ble svinget inn med venstrefoten og Sellin forsøkte seg på en volley. Ballen endte opp foran mål, der Renå Olsen kunne score sikkert med hodet.

(se målet til Renå Olsen i videovinduet nedenfor)

Målet ga energi til strømmenspillerne og kampen skiftet karakter. Bjørlo ble tatt på vei igjennom og Strømmen fikk frispark i god posisjon. Etter litt om og men klarte en å bestemme seg for at Sjølstad var rett mann. Og det var han!

(se frisparkperlen til Sjølstad i videovinduet nedenfor)

Etter å ha snudd kampen kunne en ha forventet et noe annerledes bortelag, men medvinden gjorde det vanskelig å holde seg bak på banen. Sjølstad blir stående fri etter en corner og da prikker han inn Nordås foran mål. 1-3.

(se Nordås score mål med hodet i videovinduet nedenfor)

Med 5 minutter igjen av oppgjøret måtte Kurucay ha tenkt at han nå skulle få sine "fifteen minutes of fame". Det var det derimot ingen andre som tenkte der han stod og gjorde seg klar til å ta frisparket fra 41 meter. Et halvlangt tilløp, en strak vrist og 3-4 sekunder i rett luftlinje og det rusket godt i nettmaskene bak Thomas. Han har gjort det før, og kommer til å gjøre det igjen! Nr 58, Hasan Kurucay.

(se årets mest arrogante mål i videovinduet nedenfor)

Ingen husker noe av det som skjedde etter det dansk/tyrkiske fyrverkeriet, men fra spillerbussen kunne en tydelig se 1-4 på resultattavla i det en la turen mot Flesland og en natt på flyplasshotell. Neste kamp er hjemme mot Raufoss. Vi sees!