Ny sterk seier

Strømmen slo Raufoss 3-2 i et tett og fartsfylt oppgjør

Annonse:

Tidenes sesong i OBOS-ligaen fortsetter å levere og det gjør også Strømmen. 

En fartsfylt første omgang

Vi vet at kampene mot Raufoss blir intensive og kampen i dag ble ikke noe unntak. Det var full fart i begge retninger de første tyve minuttene, helt til Bjørlo ga ballen til Nordås. Storscoreren fyrer av med høyrefoten og 1-0 er et faktum. 

(se målet til Nordås i videovinduet nedenfor)

Nordås skulle nok ha doblet ledelsen da Sjølstad serverte et tilnærmet ferdigscoret innlegg, men hodestøtet fra 0,5 meter sklir av pannebrasken. I motsatt ende vartet Kjellevold opp med en utsøkt reaksjonsredning, den ene gangen det ble virkelig farlig foran strømmenmålet. 1-0 til pause.

K P
8 KFUM 30 39
9 HamKam 30 39
10 Strømmen 30 35
11 Jerv 30 35

Berg og dalbane i andre

Raufoss startet andre omgang på samme måten som den første, aggresivt og intenst i spillestilen. Forskjellen var derimot at den første avslutningen fra distanse var et kremmerhus. Kjellevold er sjanseløs på avslutningen som ligger klistret i krysset. I forfjamselsen etter utligningen oppstår det raskt en ny situasjon inne i feltet til Strømmen. Ndiaye får til slutt en enkel oppgave og 1-2 føltest tungt. 

Karakterstyrke

Med 40 minutter igjen å spille var det selvsagt ingen ting som var avgjort og Strømmen, med kaptein Jahr i spissen, jobbet seg tilbake i kampen. Først tar Jahr affære selv og støter inn utligningen med hodet.

(se målet til Jahr i videovinduet nedenfor)

Det er Chaib som slår frisparket før utligningsmålet og lynvingen, som startet kampen på benken, hadde mer på lager. Et kvarter før slutt dro han seg fri og plasserte ballen utagbart på innsiden av lengste stolpe.   

(se seiersmålet til Chaib i videovinduet nedenfor)

Nå handlet alt om å holde på ledelsen og Raufoss maktet ikke å skape flere farligheter foran en solid sisteskanse. Dermed endte det til slutt godt for Strømmen, som tar sin åttende seier for året. Ettersom de fleste lagene på nedre halvdel også vant sine kamper er en jevn divisjon blitt enda jevnere. Neste kamp er mot Sandnes Ulf på Østerhus Arena.

Annonse fra Obos-ligaen: