Uavgjort i Sandnes

Hjemmelaget utlignet på overtid

Sandnes Ulf startet best, men etter at de tok ledelsen i det 18. minutt skulle mye dreie seg om Strømmen. Allerede tre minutter etter ledermålet var det balanse i regnskapet. Lasse Nordås drar seg inn fra venstre og løfter ballen kontant opp i nettaket.

(se målet til Nordås i videovinduet nedenfor)

Etter utligningen har Strømmen god kontroll bakover og kommer til flere gode overgangsmuligheter. Litt mer presisjon på siste tredjedel og det hadde ikke vært uavgjort til pause.

K P
8 KFUM 30 39
9 HamKam 30 39
10 Strømmen 30 35
11 Jerv 30 35

Endelig for Bjørlo

Strømmen ville mest fra start i andre omgang og fire minutter inn i omgangen sitter den endelig for Morten Bjørlo.

(se målet til Bjørlo i videovinduet nedenfor)

Strømmen har altså nok en gang klart å snu en kamp og nå flyter det bra for bortelaget. Riktignok er vi kanskje litt heldige når dommeren blåser bare tideler før Sandnes Ulf har ballen i målet, men å ty til fløyten når en spiller ligger nede er ikke uvanlig. Etter å ha levert godt i en time kan det være at konsekvenstankene gradvis kom snikende. Det som tidligere var enkelt ble nå vanskelig og de siste tyve handlet faktisk alt bare om å hale inn seieren. Vakkert var det ikke, men det så lenge ut til å fungere. Tre minutter inn i overtiden glipper det derimot og Grødem scorer sitt andre for dagen.

Stao no pao

Alt i alt var det en uavgjort kamp vi var vitne til og vi får se på den siste halvtimen som god læring for mange av våre unge spillere. I garderoben etter kampen var det en revansjelysten gruppe som allerede hadde tankene rettet mot neste kamp. Sogndal skal slås var vel det som ble sittende igjen i garderoben når laget trasket ned til sentrum for kveldsmat. Neste kamp er altså mot Eirik Bakke sitt Sogndal og kampstart er søndag kl 14:00. Vel møtt på stadion!

PS! Morten Bjørlo og vår fysiske koordinator Petter Seljeskog (ref. artikkelbildet) er begge opprinnelig fra Jørpeland, bare noen lange steinkast (ganske mange) fra den nye flotte stadion til Sandnes Ulf. Litt ekstra surt å ikke dra i land seieren når nysgjerrige naboer fra heimbygda hadde inntatt tribunen.