Tredje strake seier for Strømmen 2

Det ble til slutt 6-1 mot Skedsmo i 4. divisjon.

Annonse:

Strømmen 2 har etter en litt trå start på sesongen fått skikkelig sving på sakene. I dag ble et av topplagene slått hele 6-1 på Strømmen stadion. Første omgang startet rolig og det tok en stund før den første muligheten kom. Cheng finner Sellin, som scorer sikkert. Etter ledermålet er det Skedsmo som er farligst og det er bare oppofrende forsvarsspill og en god sisteskanse som hindrer utligningsmålet. Like før pause er det Kaland som finner Sellin og den rutinerte spissen runder keeperen på elegant vis. Skedsmo følte nok at 2-0 var noe flatterende når de gikk til pause.

Solid andreomgang

Skedsmo var nødt til å ofre mye fremover og ble raskt straffet av Mikalsen. Han trer fint igjennom til Shehabi, som gjør 3-0. Skedsmo reduserer deretter én gang og har nå en god periode. Men Sellin er ikke ferdig for kvelden og fullfører sitt hattrick. Denne gang er det Gjervik som er nest sist på ballen.

Nå åpner kampene seg veldig og det blir mange gode overgangsmuligheter. Eldirawi finner Maksimylian på bakre når forspranget økes til 5-1 og til slutt setter Dahlby straffen som Eldirawi blir idømt. 6-1 vitner om god effektivitet og nå håper en at dette også skal smitte over til andre lag i klubben. 

 

Annonse: