Treningskamp mot HamKam

Strømmen møter Espen Olsen sitt HamKam på Briskeby. Kampstart er Søndag kl 14:00

Annonse:

Fredag kom meldingen som gjør det mulig for alle strømmenspillerne å trene samlet igjen. Det er fortsatt en streng protokoll og karanteneregler å forholde seg til, men det er nå mulig for en deltidsspiller å møte opp på sin andre arbeidsplass. Spillergruppen som har drevet kontakttrening den siste tiden reiser til Hamar, i tillegg til Sellin, Tvedte og Renå Olsen. 

Førstereisgutter

Jonathan Valberg og Martin Sjølstad drar begge på seg en strømmendrakt for første gang og det blir spennende å se hvordan de to tenåringene håndterer møtet med OBOS-motstand. To av de andre nysigneringene, Brede Sandmoen og Sander Birkeland, er småskadet og blir ikke med på bussen.

Første hele treningskamp 

Forrige uke spilte Strømmen 1-1 mot Kongsvinger på Gjemselund, i en kamp som gikk over 2 ganger 30 minutter. Etter et langt opphold fra fotball var det sannsynligvis riktig å begynne litt forsiktig. De neste par ukene blir det 4 treningskamper før OBOS-ligaen braker løs fredag 3. juli. Da er det Ull/Kisa som står på motsatt side, men nå er det som alltid den neste kampen som er den viktigste. Det vil si treningskamp mot HamKam. I vinter endte en tilsvarende treningskamp 2-2.

Troppen mot HamKam

Keepere: Lillevik og Buhake
Forsvar: Bjørkkjær, George, Kurucay, Tvedte, Valberg, Renå Olsen og Sjølstad.
Midtbane: Achrifi, Naustdal, Bjørlo og Laham
Angrep: Sellin, Thun, Pozo, Chaib og Nordås.

 

Annonse fra Obos-ligaen: