Treningsøkt mot Kisa

Strømmen møter Ull/Kisa til treningskamp søndag kl 16:00

Annonse:

På grunn av krevende reiselogistikk måtte NFF gjøre om på noen av de planlagte treningskampene. Derfor utgikk kampen vår mot Sarpsborg 08 og en treningskamp mot Ull/Kisa ble erstatningen. Det betyr vår fjerde treningskamp mot lag fra vår egen divisjon. Seriestarten er fortsatt planlagt til den 15. mai og neste helg spilles generalprøven mot Kåffa.

Nye konstallasjoner

Det har vært bedring å spore hos Strømmen i de tre treningskampene. Hele troppen har fått mye spilletid, og mange har meldt seg på i kampen om en plass i elleveren. Mot Ull/Kisa blir det en nykomponert bakre firer med Mikalsen, Valberg, Olafsen og George. Litt småskader og en vrien belastningskabal krever litt kreativet av trenerteamet, men alt gjøres av en god grunn. Callaku får sin første hele omgang fra start og noen av spillerne skal forsøke seg på sin første nittiminutter for året. Planen er å stille en slagkraftig tropp når det om 13 dager skal spilles om viktige OBOS-poeng. 

Skyhøye forventninger

Ull/Kisa, som i år har endret fasiten sin for hvordan en bør spille fotball, har som Strømmen 0-1-2 fra sine tre første treningskamper. Resultatene sier jo ingenting på denne tiden av året, men det er jo naturlig at omstillingsprosessen på Jessheim gjør at de er ekstra spent på årets sesong. Ambisjonene opp i veien er det det ihvertfall ikke noe å si på.

Kampstart på Jessheim Stadion er kl 16:00

Annonse fra Obos-ligaen: