Uavgjort på Briskeby

Det ble med ett mål til hvert av lagene, til tross for at hjemmelaget spilte store deler av andre omgang med 10 mann.

Annonse:

Kampen startet i lavt tempo og veldig forsiktig. Moses testet reaksjonsevnen til Kjellevold med et skudd og Kurucay sjekket om frisparkfoten fortsatt var med han. Ellers var det bare noen spede skuddforsøk å melde om før pause.

11 mot 10

Andre omgang var ikke før startet når Skjærvik fikk sitt andre gule for dagen og turen til dusjen gikk uten protester. Før noen av lagene hadde tilpasset seg til overtallsspill fikk Hamkam et frispark på sin høyre side. Matland svingte ballen mot målet og med mye forstyrrende trafikk i boksen endte ballen i mål. Resten av kampen handlet bare om hvor mange mål Strømmen kom til å score. Utligningen kom etter en corner, der Bjørlo avsluttet kontrollert i hjørnet.

(se målet til Bjørlo i videovinduet nedenfor)

Med en halv omgang igjen å spille var det lov til å håpe på flere mål. Willan Pozo kom inn i det 88. minutt og på sine fem minutter fikk han to store muligheter. Den største kom i kampens siste minutt, men hodestøtet fra kloss hold traff ikke mål. 

(se sjansen til Pozo i videovinduet nedenfor)

Fortsatt ikke fred å få 

I tidenes sesong av OBOS-ligaen får en ikke noe gratis. De fleste føler nok at alle andre resultater går imot dem og Strømmen er ikke noe unntak. Til tross for at en bare har tapt to av de seneste 10 kampene blir det ikke en eneste dag i komfortsonen. Det er rett og slett ikke mulig å ta det med ro i et eneste øyeblikk. Et tett kampprogram virker både for og mot i det å finne roen, men akkurat nå er vi glade for at det er kamp allerede på onsdag. Da er det selvsagt på nytt årets viktigste kamp som står for tur, borte mot Grorud.  Kampen starter kl 13:00

Annonse fra Obos-ligaen: