Ull/Kisa venter i ny viktig kamp

i den 12. runder av OBOS-ligaen reiser Strømmen til Jessheim for å revansjere seg.

Annonse:

Førsteomgangen mot Stjørdals-Blink ble en ripe i lakken for et normalt gjerrig strømmen-lag. Det skuffende tapet var vanskelig å svelge, men med et lokaloppgjør i neste runde er det ikke tid for å dvele over forspilte sjanser.  Treningsuken har selvsagt blitt påvirket av det varme været, men laget har fått forberedt seg godt til neste oppgave. Bjørkkjær og Chaib trener fortsatt alternativt, men Nesselquist har rikelig med spillesugne alternativer. Nesselquist er bevisst på at det er få, men gode justeringer som må til. Laget har i en lang periode levert godt og da kan ikke en enkelt omgang røre for mye om på planene til trenerteamet.  

Ullensaker/Kisa

På Jessheim venter laget som påførte Strømmen det største nederlaget i 2020. Mye har endret seg for begge lagene siden den gang og forhåpentligvis slipper vi en reprise av 4-0, i det som kanskje var den sureste og kaldeste kampdagen forrige sesong. Lørdag vil luer og longs være erstattet med faktor og kalde væsker. Vi snakker trolig 30 grader, og da er dette noe begge lag må ta hensyn til. 

Vertene har blitt noe mer direkte i spillestilen etter at Arild Sundgot overtok roret fra Sindre Tjelmeland, men det vil nok fortsatt være et hjemmelag som ønsker å ha styring.

Kampstart er lørdag kl 15:00.

 

Annonse fra Obos-ligaen: