Ungutter på utlån

Johannes Grødtlien og Kristian Bjørndalen lånes ut til KFUM og Lørenskog

Johannes Grødtlien skal spille vårsesongen for KFUM. Johannes har hatt en god vinter og er i meget god form om dagen. 

Espen Olsen sier dette om utlånet:

- Johannes trenger spilletid der han er i karrieren nå. Vi mener at Johannes allerede har OBOS liga nivået inne men det er sterk konkurranse om plassen på laget hvor rutinerte karer som Steinar Strømnes, Pål Steffen Andresen og Kristian Jahr spiller. I tillegg har vi Henrik Bredeli i stallen. Vi ser at Johannes pr i dag ikke er førstevalg og da passer dette alle parter godt. Målet med dette utlånet er at Johannes spiller på seg mer erfaring og blir en enda bedre spiller. Målet vårt er fortsatt at Johannes som ung og lokal gutt skal bli sjef i forsvaret på Strømmen Stadion!

Årets 2.divisjon er meget sterk og Johannes får spille på et veldig godt lag. KFUM trenes av tidligere midtstopper Jørgen Isnes.

- Jeg kjenner Jørgen godt og vet at Johannes er i de beste hender når det kommer til videre utvikling. At han er i KFUM gir oss også muligheten til å følge han tett.

Kristian Bjørndalen trenger også førstelagsfotball og lånes ut til Lørenskog.

- Det gjelder litt av det samme for Kristian, han er et stykke bak i køen idag men vi håper Kristian vil vokse på dette og komme tilbake når han er klar for OBOS ligaen. Kristian er tilbake i form etter sykdomstrøbbel i 2016. Det blir spennede å se hvordan han tar utfordringen, på sitt beste er Kristian kapabel til å bli en storscorer for Lørenskog i 3.div. Vi gleder oss til å følge han tett.

Begge gutta vil fortsette å trene en del med Strømmen.

Vi ønsker Kristian og Johannes lykke til i vårsesongen.

Annonse fra Obos-ligaen: