Valberg er strømmenspiller

Ung midtstopper har signert for Strømmen

Jonathan Lein Valberg (19) kommer til Strømmen fra Levanger FK.  Valberg har signert en avtale som løper ut sesongen 2022. En lang kontrakt gir forutsigbarhet for både spiller og klubb, noe som var viktig for begge parter.

Den unge midtstopperen var på prøvespill i Strømmen i januar og trenerteamet kunne rapportere om en av de mest spennende stoppertypene i norsk fotball. Det er derfor veldig gledelig at den unge stopperen nå skal få tid og mulighet til å utvikle seg i Strømmen.

Nesselquist er fornøyd med at laget har god dekning på alle plasser. Jonathan gjør også at det nå blir en fin miks på ungt og rutinert - også på stopperplassen.

Jonathan selv er veldig glad for muligheten og er klar for å gi alt for fotballen. Det er selvsagt ikke enkelt å bare sette seg på neste fly sørover og reise fra famile, venner og kjæreste. Når motivasjonen er tilstede, var det likevel det eneste rette å gjøre, sier den blide trønderen.  Nå gleder han seg til å flytte inn i egen leilighet, og når vi hørte hvor han skulle bo - donerte klubben et strømmenflagg til balkongen.

Med Jonathan på plass er troppen komplett og forhåpentligvis klar for en høst med usedvanlig mange kamper.

Vi ønsker Valberg velkommen til Strømmen!