Vår neste utfordring heter Fredrikstad

Det er klart for den siste OBOS-runde før en velfortjent ferie

Annonse:

Kjøp billetter til kampen

Nyopprykkede Fredrikstad har startet OBOS-sesongen på imponerende vis. Etter 12 kamper ligger de andreplass og håpet om å gjøre unna OBOS-ligaen på første forsøk, lever fortsatt. Laget fra plankebyen har imponert med flott angrepsfotball og scoret flest mål av alle. Søndag ble det tre mål og seier 3-1 når Bryne var på besøk. Med sommerferie og et lag som kjemper om opprykk er det lov å forvente et solid innrykk av supportere fra plankebyen. 

Vanskelig å spå

Strømmen har vært gjerrige bakover og offensivt har ting også begynt å se bedre ut. La oss håpet at det høye antallet stolpetreff i de siste kampene, bare har vært et forvarsel på det som nå skal komme. Nesselquist blir i denne kampen tvunget til å gjøre ganske mange endringer. Naustdal har karantene og George ble skadet mot Ull/Kisa. I tillegg er det flere spillere som må behandles varsomt i et tett kampprogram. Nesselquist ser frem til å se hvordan nye spillere tar sjansene de nå får. For mulighetene kommer når du er i Strømmen, smiler hovedtreneren.

På hjemmebane har vi vært vant med å se et Strømmen som kan diktere store deler av kampene, også mot topplagene. Vi vet at tabellplasseringer i OBOS-ligaen sjeldent reflekterer styrkeforhold i enkeltkamper. Med to lag som sjeldent taper, kan alt skje.

K P
6 Odd 2 15 19
7 Strømmen 15 19
8 Sotra 15 18
9 Ørn Horten 15 17

Innbyrdes oppgjør

Siden 2013 har lagene møttes 10 ganger og innbyrdes statistikk er 3-4-3. Sist seier gikk til Strømmen, i juni 2017. I en treningskamp før årets sesong vant FFK 2-1 i Fredrikstad. Det er altså ikke noe å lure på, det blir en ny tett og spennende kamp i OBOS-ligaen.

Kampstart er onsdag kl 18:00. Det er fortsatt noen ledige billetter.

Heia Strømmen!

Annonse: