Vått, surt og trist

Strømmen taper 2-3 mot Jerv etter en straffeavgjørelse i sluttminuttene

Det startet bra for hjemmelaget. Renå slo en god corner og Olafsen gjorde 1-0 i det 19. minutt. Før dette hadde Chaib også vært nære, men avslutningen strøk  på utsiden av den venstre stolpen. Gjestene hadde så langt ikke skapt målsjanser, men ved et par anledninger hadde de vist prov på at de har spillere som hører hjemme på et topplag.

(Se Olafsen sitt hodestøt til 1-0, i videovinduet nedenfor)

Etter målet slapp Strømmen seg litt ned og Jerv tok over initiativet. Jerv-spillerne som til nå bare hadde vist oss noen gode enkeltprestasjoner, klarte nå å kombinere seg til flere og bedre muligheter. Heldigvis klarte Lillevik å avverge den første store, men i neste situasjon blir vi straffet for en tversoverpasning som aldri burde vært spilt. 1-1 er med det en realitet.

Resten av omgang bølget frem og tilbake uten at noen av lagene var skikkelig nære et ledermål. Regnet åpenbarte seg derimot som veldig treffsikkert - og vått ble det!

Jerv startet andre omgang best. En skade på Bojang medførte endringer for hjemmlaget i første omgang og med en kraftig stempling av Chaib ble Strømmen tvunget til å endre på nytt. Mye av rytmen offensivt forsvant nå for hjemmelaget og på uvanlig vis glapp det også defensivt. Jerv fikk litt for enkelt gjøre 1-2 i det 56. minutt og da så det vanskelig ut - i en god stund. Gradvis slet Strømmen seg derimot inn igjen i kampen og det var ikke noe å si på at Renå Olsen utlignet med kvarteret igjen å spille.

(Se Renå utligne, i videovinduet nedenfor)

Etter utligningen var det Strømmen som så farligst ut, men forskjellen på bunn og topp gir seg ofte til syne på flere måter enn bare på prestasjon. Dommeren var godt plassert, men ga likevel gjestene det vi selv ikke har fått i år. 11 meter, 2-3, slutt.

(Se hva som gjorde at dommeren blåste straffe, i videovinduet nedenfor)

Neste mulighet til å sanke poeng kommer allerede på onsdag. Da er det Stjørdals-Blink som tar oss i mot til en ikke helt ubetydelig fotballkamp.