Vi møter seriemesterne fra Tromsø

TIL skal spille i Eliteserien neste år, men først skal de bryne seg litt mot Strømmen

Tromsø har over en hel sesong vært det beste laget i divisjonen og på Strømmen stadion mottar da også en pokal fra NFF som bekrefter dette.  Hjemmelaget har etter mager poengfangst fra start, avsluttet meget sterkt.  På en tabell over siste tredjel av sesongen ligger faktisk Strømmen helt øverst. Det er altså to gode lag som braker sammen i en kamp som (heldigvis) handler mest om ære og respekt.

Strømmen

Kurucay er tilbake etter å ha sonet karantene for gule kort. Chaib er fortsatt skadet og ser dermed serieavslutningen fra tribunen. Ellers kan Nesselquist velge fritt, noe som garantert vil gi hovedtreneren en god del hodebry.

Kaptein Kristian Jahr er klokkeklar dagen før kampen mot Tromsø. Å møte gode lag er alltid gøy og publikum være trygge på at Strømmen ønsker å avslutte med seier.

Tromsø

Helstrup har ingen planer om å ta lett på dette oppgjøret og mønstrer selvfølgelig sitt sterkeste lag. Selv om de vet at de skal spille på et nivå opp, i 2021, er det viktig for dem å avslutte på en skikkelig måte. Borteformen er derimot ikke all verden. Etter at de slo Ull/Kisa 0-7 på Jessheim, har de siste fem turene sørover endt uten seier.

(artikkelen fortsetter under bildet)

OBOS-ligaen - 2020 - Runde 30

Innbyrdes oppgjør

Kampen i Tromsø endte med et forsmedelig tap (1-0). Diplomatpass er eneste rasjonelle forklaringen på at Sellin ikke fikk straffe og til tross for heroisk innsats ti mot elleve, sendte vertskapet oss tomhendt hjem. Midnattsolen var vakker, men i tussmørket på eget kunstgress kan vi bare stole på spillet og resultatet som mulige varmekilder.

Heia Strømmen!

#helstøpt