Vi ser frem mot seriestarten

Raufoss er første motstander i OBOS-ligaen 2021

Annonse:

Helst skulle vi ha sluppet å spille for tomme tribuner, men det er likevel deilig at vi nå får lov til å komme i gang.

Covid-restriksjoner gjør altså at det kun er et begrenset antall personer fra media, som for lov til å være tilstede på Strømmen stadion. Kampen har avspark kl 18:00 og kan følges på en av Eurosport sine kanaler, i tillegg til på Discovery+. 

Vår hovedtrener, Ole Martin Nesselquist sier dette før kampen mot Raufoss:

"Endelig skal vi konkurrere igjen, og man kjenner at konkurransedyret våkner. Vi har lagt bak oss fem hektiske treningsuker, men progresjonen har vært veldig god. Og så lenge det er progresjon vil resultatene også bli bra. 

Allerede mot Raufoss forventer vi å konkurrere på et godt nivå, og skal gjøre det vi kan for å ta med oss tre poeng. Vi vurderer at mulighetene for dette er veldig gode, og på Strømmen Stadion har vi alltid godfølelsen. Så skulle vi gjerne hatt Greyhounds i ryggen, men de kommer sterkere tilbake. "

Raufoss er seg selv lik

Raufoss har skiftet ut hele spillerstallen, men som vanlig har Christian Johnsen gjort en bra jobb der. De ser samspilte ut og spiller i kjent Raufoss-stil. Kontringsorientert fotball med veldig høy intensitet. Disse kampene blir alltid jevne og intense, og disse oppgjørene er også morsomst. Vi gleder oss veldig. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: