Vi tar i mot KFUM

Mandag kl 18:00 møter vi KFUM i vår første hjemmekamp for året

Annonse:

Det er en revansjelysten spillertropp som har brukt helgen på å forberede seg til neste utfordring, KFUM. Prestasjonen mot Ull/Kisa var under pari og det er ikke slik laget ønsker å fremstå. I tidenes sesong i OBOS-ligaen er det ikke tid til å dvele ved feil som blir gjort. Alt handler derfor om å prestere på mandag. 

KFUM

I 2019 endte KFUM på en 5. plass, mye på grunn av sin evne til å avgjøre jevne fotballkamper, spesielt på hjemmebane. Olav Øby sørget for at årets sesong startet på samme måte, når han scoret vinnermålet mot Jerv i det 89. minutt. Nå skal det sies at KFUM burde ha scoret flere, men å få seieren gir dem selvtillit. Oslo-laget har beholdt de fleste av spillerne sine fra jubelsesongen i fjor, men savner kanskje Christian Brix (lagt opp) og Lars Olden Larsen (Mjøndalen). 

Strømmen 

I 2019 endte begge oppgjørene mot KFUM med tap (0-1 og 0-3). Ingen av kampene ble derimot spilt på Strømmen Stadion. På Marbella i vinter ble det tap 0-1, i en kamp ikke helt uten målsjanser for vår del. I følge hovedtrener Ole Martin Nesselquist er det en fokusert gruppe, som skal gjøre alt for å få de første poengene.

Strømmen stiller med følgende tropp:

Målvakter: Simen Lillevik Kjellevold og Clement Twizere Buhake
Forsvar: Sverre Bjørkkjær, Kristian Jahr, Hasan Kurucay, Tega George og Morten Renå Olsen.
Midtbane: Mustapha Achrifi, Torje Naustdal, Brede Sandmoen, Mats André Kaland og Morten Bjørlo.
Angrep: William Pozo, Youssef Chaib, Lasse Nordås, Kjell Rune Sellin, Mahmoud Laham og Håvard Thun.

Informasjon til publikum

Det vil ikke bli solgt billetter på stadion, slik at alle billetter må kjøpes på forhånd, online. Enkelte sponsorer og samarbeidspartnere har seg fra seg noen plasser, noe som gjør at vi nå kan selge 25 enkeltbilletter til kampen mot KFUM. Det må angis navn på de som skal benytte billettene. 

Husk å opprettholde 1 meter avstand når du ankommer stadion. På tribunen skal publikum sitte med 2 seters mellomrom og annenhver rad må være tom.  

 

Slik spilles 2. runde

6. juli kl 18:00
Strømmen  - KFUM
Kongsvinger - Tromsø
Ranheim - Grorud
Sogndal - Ullensaker/Kisa
Øygarden - Åsane
Raufoss - Stjørdals-Blink
Jerv - Sandnes Ulf
7. juli kl 19:00
Lillestrøm - HamKam 

Annonse fra Obos-ligaen: