Vi tar imot Ranheim

Det er klart for en ny hjemmekamp i 4. runde av OBOS-ligaen

Annonse:

Har du husket OBOS-tipset?

En vanskelig oppkjøring har blitt til en trøblete start for Strømmen i OBOS-ligaen.  Selv om en selvsagt kan dra opp sammenligninger med tidligere sesonger, blir det for enkelt å stole på at ting bare ordner seg. Heldigvis vet alle i Strømmen at det kreves hard jobbing for å oppnå resultater og fokuset er bare på å bli bedre. Skader gjør at trenerteamet fortsatt må tenke ut noen nye løsninger, men en begynner å se konturene av noe mer slagkraftig. Nå venter også to uker landslagspause, som for Strømmen sin del er veldig kjærkomment. 

Ranheim

Ranheim sin kamp mot Start ble utsatt til 2. juni og har derfor bare spilt to kamper i årets sesong. Etter mange meget sterke resultater i oppkjøringen var det knyttet store forventninger til trønderne. Et overtidsmål mot Grorud reddet seieren i første runde, men Bryne ble for sterke i kampen som endte 5-2 på Jæren. 

Nesselquist

Vår hovedtrener er klar på at det er to lag som har litt av hvert å bevise, som møtes i morgendagens kamp. Vi må ha fokus på oss selv og så er jeg sikker på at vi få fremgang i flere faser av spillet vårt. 

20 tilskuere

Kampstart er kl 15:00. Ettersom det kun er tillatt med 20 tilskuere i Lillestrøm kommune er det kun adgang for noen av de med sesongkort. De heldige, som har blitt trukket ut, har blitt kontaktet av klubben. Kampen sendes på Eurosport +3 og på Discovery+.

Annonse fra Obos-ligaen: