Vi tar imot Sandnes Ulf

I den 6. runden i OBOS-ligaen kommer det et ubeseiret topplag på besøk til Strømmen

Husk OBOS-tipset!

Hjelp både klubben og deg selv med å vinne flotte premier. Klikk her for å delta i 6. runde!

Kortvarig flyt i Trøndelag

Et flott angrep og et flott Kaland-mål ble mer en utlignet av to mål fra hjemmelaget. Når målet vi scorer på overtid ikke blir observert av de rette personene blir det ikke poeng mot Stjørdals-Blink. Prestasjonen i andre omgang var ikke god nok til å fortjene så veldig mye, men når en kamp etter kamp får slike avgjørelser i mot - er det vanskelig å ikke la seg påvirke. Hvis tesen om at uflaks utjevener seg i løpet av en sesong stemmer, bør vi ha mye bra å se frem i mot. Og kanskje vil noe av balansen gjenopprettes allerede i neste kamp.

Etter et par kamper under pari, gleder Nesselquist seg til å vise frem laget fra en ny side. Sellin og Laham er fortsatt skadet, men i midtforsvaret er Kurucay tilbake i troppen. Nesselquist lover et godt forberedt hjemmelag i tillegg til noen lure endringer.

Sandnes Ulf

Etter flere år med magre resultater har gaukene i Sandnes fått Steffen Landro som hovedtrener. Han liker å fremstilles som en cowboy og skyter gjerne fra hofta. Landro har i flere år skviset uventet mye ut av Nest-Sotra og så langt i år har han ikke tapt en eneste tellende duell med Ulf. De lyseblå er robuste, godt organisert og farlige på dødballer.

Innbyrdes oppgør

Lagene har møttes 14 ganger i 1. divisjon siden 2010, og det er allltid jevne og tette oppgjør med en statistikk på 6-1-7. De eneste unntakene er de to oppgjørene som har endt med 0-3, i 2015 på Strømmen og i 2019 på Sandnes naturfrost.

09.11.2019 Sandnes Ulf - Strømmen 0 - 3
14.04.2019 Strømmen - Sandnes Ulf 0 - 0
28.10.2018 Strømmen - Sandnes Ulf 2 - 1
02.04.2018 Sandnes Ulf - Strømmen 2 - 1
24.09.2017 Sandnes Ulf - Strømmen 2 - 0
18.06.2017 Strømmen - Sandnes Ulf 1 - 3

OBOS-ligaen - 2020 - Runde 6

Slik ser du kampen

Alle fotballkamper er best på stadion. Det er fortsatt mulig å kjøpe billetter til kampen mot Åsane. Om du ikke har muligheten til å være tilstede er dette en oversikt over hvor du kan få med deg mandagens kamp.

• TV: Alle TV-distributører (Altibox, Get, Riks TV osv.) har OBOS-ligaen i en av sine pakker. Bare sørg for at du har det inkludert i din pakke. Kampen vises på en av de 14 kanalene til Eurosport Norge som er dedikert til norsk toppfotball.
  • Stream: Ønsker du å streame kampen, gjør du det ved å skaffe deg et abonnement på Dplay.

Klikk her for å få tilgang til Dplay