Vi vinner 2-1 mot Ull/Kisa

Håpet lever fortsatt for Strømmen i årets OBOS-liga

Annonse:

Det ble en sjansefattig kamp mellom de to naboene som ble nektet sesongoppkjøring. I mai snakket vi mye om Covid og treningsnekt i Viken og om hvordan dette kom til å sette sitt preg på sesongen. Det er derfor ikke helt uventet at kampen i dag var en real bunnkamp. Strømmen var nødt til å vinne for å bevare håpet, og håpet lever heldigvis videre.

Kampen åpnet veldig forsiktig og det skjedde lite før William Mikalsen i det 28. min dro seg igjennom forsvaret. En god blokkering av målvakten hindret ledelse, men nå var det Strømmen som så ut til å ville mest. Halvtimen passeres og hagen slår frem til Mikalsen, som legger ned ballen til Birkeland, 1-0. 

(Se målet til Sander Birkeland i videovinduet nedenfor)

Bare minutter senere sørget den samme Birkeland for en dobling av ledelsen.

(Se Sander Birkeland score sitt andre mål, i videovinduet nedenfor)

2-0 stod seg til pause.

Spennende avslutning

Etter hvilen var Strømmen mest opptatt av å bevare forspranget, men etterhvert som Kisa ble tvunget til å satse mer fremover, kom også de store mulighetene til hjemmelaget. Når Kisa reduserte til 1-2 i det 87. minutt var dette lagets første mulighet i kampen. Målet ga naturligvis energi til gjestene, som trykket på i sluttminuttene. Helt nære kom de aldri og Strømmen kunne feire sin første seier siden starten av juli. Resten av OBOS-runden spilles kl 18:00 i dag og neste kamp for Strømmen er lørdag. Da venter Raufoss på Nammo Stadion. 

Annonse: