Viktig seier mot Raufoss

Strømmen - Raufoss endte 2-1 på Strømmen stadion

Annonse:

Til tross for mye nedbør siste døgn ble banen friskmeldt til bruk for kamp i OBOS-ligaen. Det var en sjeldent sur dag på Strømmen og håpet var at spillet skulle bli en motvekt til været. Et hjemmelag i poengnød fikk imidlertid merke at Raufoss fortsatt jager en plassering blant de seks i toppen.

Gult og sort

Raufoss åpnet kampen best og med litt mer nøyaktighet kunne ting ha sett veldig annerledes ut. Det er allikevel noe med Strømmen og motstandere i gult og sort. Først kom LSK og Bodø/Glimt, deretter Start - ingen av dem lyktes. Vi satt derfor med en følelse av at ting kom til å ordne seg. Det samme tenkte nok Øystein Vestvatn da han så Kristian Jahr slå en lang ball i bakrom. Først et elegant mottak og deretter en lekker kjipp, og han har gitt Strømmen ledelsen på sin første mulighet i kampen.

God Sellin

Det første målet ser ut til å ryste gjestene fra Raufoss og Strømmen kriger seg inn kampen. Hærføreren er Kjell Rune Sellin, som i en lang periode vinner alle dueller han er involvert i - og det er ikke få! I tillegg til en hardtarbeidende Sellin har en viss Vestvatn tatt et fast grep om dirigentpinnen. En nydelig kombinasjon og maestroen finner Sivert Gussiås. Forspranget blir doblet og 2-0 holder seg til pause.

Spennende avslutning

Etter hvilen er det Strømmen som starter best. Gussiås får en stor mulighet, men ballen går i nettveggen. Håvard Thun er også nære på, men det tredje målet kommer aldri. Når ting så har roet seg og publikum får anledning til å kjenne litt på kulden, kommer reduseringen. Et langt fremspill ser ut til å havne i fanget på Sætra, men med teleportering dukker Nilsen opp og lurer sisteskansen. Deretter følger tyve spennende minutter, uten at det blir alt for mange farligheter - og heldigvis for hjemmelag, uten at det blir skåret flere mål. I denne fasen av sesongen smaker det ekstra godt med en seier. Neste helg er det forhåpentligvis HamKam som skal få unngjelde, når Strømmen gjester Briskeby.

Strømmen stilte med følgende lag: Sætra, Grødtlien, Jahr, Norheim, Bjørkkjær, Blårud, Kaland, Vestvatn, Hellum (Thun 23, Tvedte 83 ), Gussiås (Dieserud 78) og Sellin

Annonse fra Obos-ligaen: