Viktige signeringer

Sverre Bjørkkjær og Mustapha Achrifi er bekreftet klar for sesongen 2020

De ble en fin julegave, dagen før dagen. To viktige brikker har valgt å forlenge med Strømmen og begge gleder seg til en spennende sesong. Til sammen spilte de 52 kamper i 2019 og de har ambisjoner om å bidra med mye mer i 2020.

Sverre Bjørkkjær kom til Strømmen fra FK Haugesund etter sesongen 2017. Den unge treningsvillige høyrebacken har med seg viktige referanser fra toppfotballen og i 2019 tok han stadig mer ansvar, både på og utenfor banen. Sverre gleder seg til å starte opp igjen i januar og han både håper og tror at laget har en god sesong i vente.

Mustapha Achrifi går inn i sin 8. sesong i rødt og grått. Den fotballkloke midtbanespilleren gleder seg stort til oppgjørene mot Lillestrøm, men å spille mot Grorud blir også spesielt. Mustapha, med 32 landskamper for Norge i futsal,  står fortsatt registrert som futsalspiller for Grorud og han har mange kompiser på laget som rykket opp fra PostNord-ligaen avdeling 2.

Vi i Strømmen IF vet hva vi får med Mustapha og Sverre. Derfor er vi også særdeles godt fornøyd med at disse to spillerne nå er på plass. Klubben fortsetter arbeidet med å sette sammen en slagkraftig OBOS-stall og forhåpentligvis kommer det flere signeringer i nær fremtid.

Heia Strømmen!