Willian drar på landslagsamling

Cuba har kalt inn Willian Pozo til VM-kvalik og CONCACAF

I dag gjennomførte Willian Pozo-Vuenta sin siste trening på Strømmen før en langvarig og spennende reise.

Vår nummer 9 er en av de utvalgte til Cuba sin neste landslagssamling. Først går reisen til Guatemala og VM-kvalifiseringskamp mot Jomfruøyene. Deretter skal landslaget holde seg samlet for å trene seg opp til CONCACAF-Gold turneringen. Dette er mesterskapet for nasjonene i Nord -og Sentral-Amerika i tillegg til de karibiske stater. I denne turneringen må Cuba ut i to kvalifiseringsrunder, som begge må vinnes for å kvalifisere seg til sluttspillet. Første runde er mot Fransk Guyana den 3. juli. Deretter venter vinneren av Trinidad og Montserrat fire dager senere. Skulle det bli sluttspill for Cuba, vil de havne i gruppe med Curacao, El Salvador og Mexico. Finalen i CONCACAF-Gold spiller 1. august, og har da kanskje med et innslag fra Strømmen.

Vi kommer til å følge nøye med

Willian er inne i sin andre sesong i grått og spilleren fra Cuba/Holmlia har et lekent syn på fotballspillet. God teknikk og stor fart har nå gitt Willian muligheten til å vise seg frem på det store fotballkartet og vi i Strømmen ønsker han all lykke på reisen.  Vi kommer selvsagt til å benke oss foran skjermene hver gang Cuba er i aksjon. Dette blir gøy!

TV2 hadde også et innslag om Willian og uttaket på landslaget.

Artikkel og video om Pozo-Vuenta