Ranheim 2014 Kamp Greyhounds

Medlem

Som medlem i Strømmen IF Fotball får du et fellesskap, opplevelser og et miljø for alle.

Gjennom verdiene kameratskap, trivsel og sportslig tilbud til alle ønsker vi å bygge relasjoner, kontakter og vennskap på Strømmen. Bli med på store og små triumfer når våre lag fra både topp- og breddefotballen spiller sine kamper.

Strømmen IF har medlemskap både for aktive og for støttemedlemmer. Prisene på medlemskontingentene for 2020 er som følger:

Voksen                       kr 1 000,-

Barn under 18 år     kr    800,-

Familie                       kr 1 700,-

Støttemedlem          kr    500,-

Medlemskontingentene fastsettes av det årlige møtet.

Praktisk informasjon om støttemedlemskap

Vårt mål er å bidra til at Strømmen blir et bedre sted å leve og bo. Som støttemedlem får du tilgang til de samme medlemsrabattene som spillende medlemmer og du støtter et lag med et bredt sosialt engasjement. På fotballbanen står Unified-laget vårt for den aller største idrettsgleden.

Vi bruker systemet Superinvite for å gjøre det så enkelt som mulig for medlemmer og klubbkontoret å registrere støttemedlemskap. På denne siden kan både nye og tidligere støttemedlemmer registrere seg.

Alle medlemmer som er fylt 15 år og har vært medlem i minst en måned har stemmerett på det årlige møtet, som avholdes neste gang i februar.