Privatsponsor

Nå blir det deilig å støtte Strømmen IF

Gå direkte til registrering!

Klubben håper at så mange som mulig ser verdien av å ha en fotballklubb i Strømmen og blir med og støtter klubben økonomisk. Ditt bidrag som privatsponsor er viktig for at klubben skal ha en solid økonomisk plattform.  Strømmen IF ønsker å favne om alle, fra 5-åringen som venter utålmodig på sin første trening, til spilleren på A-laget som avgjør lokaloppgjøret mot Lillestrøm.

Støtvig Hotel stiller med opphold og SPA

Strømmen IF her mange trofaste frivillige som bidrar med mang en time, hvert eneste år. Privatsponsorer bidrar på sin side til at klubben får faste inntekter hver eneste måned. Strømmen IF er avhengig av begge typer støtte og vi er takknemlig for alle bidrag.

Vinnere hver måned

I fotballsesongen trekker vi ut vinnere, hver eneste måned. Trekningen gjennomføres i pausen på første hjemmekamp i påfølgende måned.

Gevinstene er garantert deilige! Vår nye samarbeidspartner, Støtvig Hotel i Larkollen, stiller med premiene. Et opphold for 2 personer, samt adgang til SPA-avdelingen.

Hvordan bli privatsponsor?

Du starter og stopper sponsingen når du selv ønsker. Når du registrerer deg, velger du hvilket månedsbeløp du ønsker å bidra med.  Alle privatsponsorer blir også støttemedlemmer i klubben.

Privatsponsor prismatrise
Prismatrise privatsponsor