Treningsavgift og medlemskontingent

Påmelding til sesongen 2021

I Strømmen IF må alle spillere melde seg på for å kunne delta på treninger og kamper i en ny sesong. Når du melder på spillere til sesongen 2021, betaler du samtidig treningsavgiften. Alle spillere må i tillegg være medlemmer i klubben.

Husk på at spillere under 13 år, som ikke er medlem i klubben heller ikke er dekket av NIF's forsikringer. Spillere 13 år og eldre må være spilleberettiget for at lagsforsikringen skal gjelde. Spilleberettiget er du når treningsavgift og medlemskontingent er betalt.

Meld på nå

Betal Treningsavgift og Medlemskontingenten.

Medlemskontingenten er obligatorisk for alle som er aktive i klubben, eller som ønsker å delta med sin stemme på det årlige møtet i klubben.

Meld deg på sesongen 2021 ved å betale treningsavgift og medlemskontingent.

I skjemaet er medlemskontingenten for de over 8-år listet opp som et valgfritt alternativ, ettersom det finnes flere måter å betale medlemskontingent (f.eks. familiemedlemskap).

Treningsavgiften er kostnaden for å delta på et lag. Avgiften skal være med å dekke utstyr til laget og dets trenere, baneleie, utgifter til dommere, påmeldinger til seriespill/turneringer samt administrasjon. Treningsavgiften er tilpasset det tilbudet spillerne får og varierer derfor mellom årstrinnene.

Etterbetaling av medlemskontingent

Har du allerede betalt treningsavgiften, men ikke medlemskontingenten kan du benytte dette skjemaet:

Registrer medlemskap for 2021 og kontingenten.

Satser for 2021

Satsene for medlemskontingent og treningsavgift bestemmes av årsmøtet.

Medlemskontingent

Barn født i 2014, 2015 og 2016200,-
Barn født i 2013 og tidligere800,-
Voksne1000,-
Familie1700,-
Støttemedlem500,-

Alle medlemmer som fyller 15 år i løpet av kalenderåret og som har vært medlem i minimum 1 måned, har stemmerett på årsmøtet.

Treningsavgift

BarnefotballSesongen 2021
Spillere født i 2014-20160,-
Spillere født i 2010-20132650,-**
Spillere født i 20093250,-**
Ungdoms og seniorfotball
Spillere født i 20083250,-**
Spillere født i 2005-20073900,-**
Spillere født i 2002-20045600,-*
Unified1500,-**
SIF-41300,-
Old Boys2200,-

* Inkluderer et sesongkort til hjemmekamper i OBOS-ligaen (restriksjoner kan gjelde ved begrenset kapasitet)
** Inkluderer en privat drakt (ved behov) med påtrykt navn og et sesongkort til hjemmekamper i OBOS-ligaen (restriksjoner kan gjelde ved begrenset kapasitet)

Selvbetjeningsløsning

Alle spillere som deltar på treninger og kamper må betale treningsavgift.  Ved påmelding betaler en samtidig treningsavgiften ved hjelp av et bankkort.  En kan velge å betale hele beløpet med én gang, eller å fordele det på 7 månedlige avdrag. Ved delbetaling tilkommer det et betalingsgebyr. Alle som trener må i tillegg registrere seg som medlemmer i klubben, og betale medlemskontingenten.

Spillere som ikke er påmeldt vil ikke få adgang til delta på treninger, kamper og/eller turneringer.

Dugnad

Strømmen IF er basert på dugnad og frivillighet. For å holde nivået på treningsavgiften nede er det derfor lagt opp til at spillere/foresatte bidrar på noen av klubben sine arrangement.